0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Момичета, нередовния секс /при мъжа/ уврежда ли сперматозоидите /т.е. подвижността им/ в продължение на няколко месеца и възможно ли е те да възтановят подвижността си след редовен секс /...няколко месеца по-късно/????

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
Нередовният секс уврежда ли сперматозоидите?
« Отговор #1 -: Декември 02, 2009, 16:41:30 pm »
Миличка дай малко повече подробности - какво разбираш под нередовен секс и от редовен.При седмица въздаржание /до колкото зная/ сперматозоидите намаляват подвижността си и измират. И до колкото зная при редовен полов живот сперматозоидите стават повече и по-подвижни.
*

sonyas

• 224
« Отговор #2 -: Декември 02, 2009, 16:55:05 pm »
1-2 на месец в продължение на месеци   :pleasantry:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #3 -: Декември 02, 2009, 17:40:30 pm »
Двойки, които имат по-нередовни полови сношения имат намалени възможността за зачеване. Изключително важно за мъжете е, да се опитат да водят редовен сексуален живот, да вземат мерки за предпазване от полово предавани инфекции, да избягват продължителното сексуално въздържание - това ще им осигури нормално движение на спермата и постоянно снабдяване на простатата с кръв.
Можеш да бъдеш каквото решиш,
ако егото свое ти победиш.

Re: Нередовният секс уврежда ли сперматозоидите?
« Отговор #4 -: Декември 02, 2009, 19:59:18 pm »
Сега разбирам от къде може би идва проблема при мен  :? - всичко ни е наред и на двамата, но приятеля ми работи много и правим по-рядко секс /май и двамата сме работохолици/ и явно затовавсе още нищо не се получава с правенето на бебе :balk_144:
« Отговор #5 -: Декември 02, 2009, 19:59:59 pm »
sonyas, нередовния полов живот ( при мъжа ) включва ли и липса на маструбация?
Иначе сам по себе си, нередовния секс намалява шансовете за забременяване, дори и само от технологична и времева гледна точка - да се уличи подходящия момент.
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 20:01:44 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

sonyas

• 224
« Отговор #6 -: Декември 02, 2009, 21:54:56 pm »
За маструбация - не знам, не питам  osi_8 мъжа ми работи много и правим по-рядко секс и ---- резултат, .... но от скоро/вече година съм се заела с мъжлето ми, с отворени - затворени очи само секс  :lol:  :lol: иначе кога ще имам ++++ резултат но пак ----
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 22:01:22 pm от sonyas »

« Отговор #7 -: Декември 07, 2009, 12:28:43 pm »
Ние вече 2 години водим такъв полов живот - 2-3 пъти месечно. И хем ходя по изследвания, хем се питам защо!??!?!

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*

sonyas

• 224
« Отговор #8 -: Декември 07, 2009, 15:11:11 pm »
Понякога в желанието си да успеем да развием добра кариера, борбата за оцеляване в трудният живот и всичките проблеми около нас и т.н. .., пречат за по-активен полов живот.

« Отговор #9 -: Декември 07, 2009, 23:03:37 pm »
 Да си призная доскоро и ние бяхме с 2-3 пъти на месец сексуални контакти, но вече зачестяват. Този месец съм решила да спазвам стриктно нещата и да си направим подарък за новата година  :babyflips: :crossfingers:
« Отговор #10 -: Декември 09, 2009, 13:53:56 pm »
и ние сме така и вече 2 години го чакаме нашето бебе! Все сме уморени и разчитаме май само на температурата и на тестове да ни покажат кога точно да действаме, но, уви, не е достатъчно. Явно трябва много секс, всеки ден от 7-8 ден до 16 ден от цикъла, ако не се лъжа.
« Отговор #11 -: Декември 10, 2009, 12:26:26 pm »
Хе хе маратонци! Цвети по мое мнение това е малко прекалено. Може би през ден е добре и особено когато наближи овулацията - на самия ден и следващите два. Но това е само мое мнение. Досега не е довело до разултат, но пък и ние отскоро почнахме, та не знам. Да се изкажат по - вещите.