НЕ МОГА и НЯМА да приема факта, че има жени, които се борят за ин витро и в същия момент не полагат елементарни грижи за своето тяло - пушат, пият и не водят необходимия здравословен живот. За да изискваш да ти помогнат първо трябва да се опиташ да си помогнеш сам - спри цигарите, махни пиенето, лягай си рано и куп други неща, които сигурно изглеждат смешни, но те наистина са важни.
Здравейте! Благодаря за включването ви в темата. Позволете ми да не се съглася с вас по един въпрос. Не мисля, че има жени от нас, които водят нездравословен начин на живот по свое желание. На 41 години съм - не пия и не пуша, никога през живота си не съм палила цигара, а алкохол пия само по празници - при това марков и то максимум по 50 гр. Най-голямото ми желание (след това да имам дете), е да се грижа за тялото си, но като ви пратя снимка ще видите, че съм пълна. Много ми се искаше да не се тъпчех вече 20 години с хормонални препарати, но уви. Не съм дебела, защото ям много. Много ми се иска да си лягам вечер рано, но ако си на работа цял ден и после продължаваш да работиш до посред нощ, защото имаш срокове, а не можеш да си позволиш лукса да напуснеш работа, какво да правя? За първи път месец ноември нямах допълнителна работа - заспивах от умора още в 8 вечерта...
За мен, разбира се, че детето е най-важно, но също така трябва да се плаща заема за предишния неуспешен опит и да се събират пари за следващия последен такъв...
Поздрави и весели празници ви желая!