tortila, А защо искаш да го смениш? Аз бях при него доволна съм, макар че на моменти ме дразнеше с това, че вечно закъсняваха часовете. Накрая много се издразних като родих, даде ми час за да ми издаде болничен за преносването. Чакахме час с мъжа ми и от тогава не съм стъпвала. Аз в началото ходех и при още една лекарка, след което поспрях и към края почнах да ходя и при докторката при която родих. Следил е бременността на няколко мой приятелки, всички са доволни. В час е с всички нови неща, като ранен БХС, фетални морфологии. Той самия всеки път прави нещо като фетална, но тогава ме посъветва и друг да погледне. Давал ми е направления за изследвания с изключение на последните преди раждане, излезна с номера, че му свършил лимита. Той самия всеки път гледа на ехограф за който се заплаща, а полагаемите по ЗК последните седмици от бременността, когато всяка седмица те гледа ехограф ги приспада. В общи линии съм доволна, определено е много по-добре от колкото в някоя поликлиника. И тонове мери, но неправи записи по 20мин. Ако бременността ти е проблемна, не пречи да ходиш и на друго място. Но той си заслужава в сравнение с някоя ЖК в поликлиника, че дори и болница. Това е моето мнение, очаквам да споделиш защо искаш да го смениш.