0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля подпишете тази петиция
« -: Ноември 30, 2009, 17:56:16 pm »
моля всеки които желае да подпише тази петиция в подкрепа на настоящите и бъдещите майки.http://bgpetition.com/za-decata-ni/index.html
*
Re: Моля подпишете тази петиция
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2009, 18:46:37 pm »
Принципно съм съгласна с искането за по-добро финансиране.

Но не бих подкрепила петицията без първо да науча кой е инициаторът, има ли зад него/нея някакви граждански организации и сдружения, какъв е планът за действие след събирането подписите, и кога ще се поправят правописните и стилистични грешки в петицията.

И в крайна сметка, колко повече пари искат "българските майки"? Какъв отговор ще ги удовлетвори?

Дотогава оставам скептично настроена и с впечатление, че се пускат петиции нахалост, без план и посока, а в подобен случай едно протестно писмо върши същата работа.
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 18:49:13 pm от cigularche »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2009, 22:34:07 pm »
Подкрепям мнението на Цигуларче. Иначе по принцип съм за по-високо майчинство и детски надбавки. Но една петиция трябва да е по-добре аргументирана и конкретно насочваща към възможно решение. Трябва ви план за действие, дами!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2009, 22:45:25 pm »
Много е постна петицията, а има също така и пунктуационни грешки.  :(
Адресатът също не е ясен. Какво ще се случи после с нея?

« Отговор #4 -: Декември 01, 2009, 11:59:31 am »
И аз съм съгласна с вас момичета!
Няма конкретни искания и предложения, използвани са крилати фази, които важат за много неща. Мисля, че нещата трябва да се конкретизират, защото поднесена по този начин, ще чака някъде по кабинетите...
Ще я подпиша, но нека се преработи!