0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, моля ви споделете опит. Къде в София да отида да ми погледнат миомата? Преди три месеца беше почти 3см. и ми казаха да я следя. Моята гинеколожка вече не работи и търся лекар, който наистина разбира от това.

Благодаря


*
Е хайде де, никой ли не може да ме посъветва?


*

    big_eyes

  • ***
  • 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Макар, че не съм се сблъсквала с проблема, бих ти препоръчала д-р Начев от Майчин дом, който работи и с жени с твоя проблем. За мен е изключителен специалист, но нека се включат и други момичета с мнение.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
Благодаря ти Биг Айс :)

Хубав ден


За същия проблем аз се доверих на доц.Доганов в Майчин дом (преглежда в кабинет 207 веднъж седмично). Добре, че отидох при него, той ми направи и перфектна операция (р-р ок.4см), после диагностични лапароскопия и хистероскопия, и, наскоро, секцио :D Всичките ми операции са отлично направени :D
Единственият минус е, че той самият не гледа на УЗ, а препраща в съседен кабинет в рамките на прегледа, където гледа друг лекар. Но е толкова добър и опитен, че за 5 секунди с мануален преглед се ориентира в обстановката отлично.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!







*
Мерси много Фреш Брийз :)

Ще се свържа с Доганов тогава. А какви пари ти взеха? Работи ли със здравна каса?

Успех :)


Да, Раши, работи със здравната каса и мога да го похваля, че си спазва стриктно регламента и не взима никакви пари "под масата" :D Прегледът във въпросния кабинет му е скъпичък - 40лв, после съгласно регламента на МД се плаща и за избор на екип - поне за секциото беше така, някъде 500лв май беше. Всички плащания са регламентирани и ще се ориентираш отначало. Докторът не е въобще меркантилен и ми е направил доста консултации и прегледи чрез колеги, без да ми взима пари.

Успех!
Благодаря ти, Бени!







*
Пак благодаря Фреш Брийз ;)

Момичета, да се отчета. Ходих при доктор Гиздов във Военна болница. Миомата засега не расте. Много съм доволна от отношението на доктора. Работи със здравна каса и единственото, което платих е потребителската такса - 2,40 лв.