0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета! Имам открита киста на десния яйчник от 23 юли тази година. След това чаках за час в София до нач. на октомври. След това веднага се наложи да лекувам анаеробна инфекция преди лапароскопията и нещата се проточиха с още 15 дни. Сега инфекцията я няма и тъкмо щяхме да насрочваме операцията, но се оказа, 4е докато не отмине епидемията не може. Тъй като аз съм със съмнение за ендометриоза, а доколкото знам тя може да изконсумира яйчника, а съм само на 21 г., се притеснявам дали цялото това отлагане и чакане може да бъде фатално за бъдещето ми раждане ....? И за колко време ендометриозните кисти изконсумирват яйчниците??? :(
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
отлагането заради грипа ще е не повече от 1 месец, не вярвам да е нещо фатално като забавяне.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Да... но в крайна сметка тези кисти са си доста опасни за яйчниците... не е мн хубво да се задържат дълго... затова питам за колко време може да бъде фатално присъствието на такава киста?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ами този въпрос се задава на лекаря...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Може би, ако един месец е толкова фатален, нямаше да те карат да чакаш от юли до октомври. Но пък наистина нямам идея и е най-добре да попиташ лекаря си.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.