Здравейте! Нова съм в този форум и не съм сигурна дали темата е за тук, но все пак ще си кажа болката, а модераторите, ако преценят, ще я преместят. Проблемът ми е в това, че през от м.Май до м. Септември нямах никаква менструация. Ходих на лекар, прегледаме, но не откри нищо нередно. Направихме хормонални изследвания, които също се оказаха в норма. Постави ми вероятна диагноза "дисфункция на яйчните" и ме изпрати на еднокринолог. Той също пусна хормонални изследвания, които пак излязоха в норма. Вчера за последно бях при него,каза, че нямам еднокринни заблолявания, че това прекъсване вероятно се дължи на стрес, изписа ми Глюкофаж и каза да не се притеснявам, че лекарството е за диабетици. Щяло да ми регулира теглото (за последните 2 години качих около 15кг), казах му, че теглото ми е не ми е проблема, а нередовния цикъл и че не мога да се съглася, че без причина няма да го има толкова време. Сега съм в голямо чудене дали да си купя тези хапчета. Никъде не прочетох, че оказват влияние върху МЦ. Моля, ако някои е пил такива, да пише.