0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

бременност и хламидий???
« -: Ноември 06, 2009, 16:24:33 pm »
здравейте,аз може да повтарям някоя тема,но нямам търпение да ги прегледам вси4ките,затова правя нова. искам да попитам абсолиутно ли е безнадеждно да се износи бременност при нали4ието на хламидий? аз незная дали имам,но опасявам се,4е не е изклиу4ено.не е сигурно и дали съм бременна,но и това не е изклиу4ено.притеснявам се ако установя бременност и после ми установят и хламидий дали Ште трябва да правя аборт? извинявам се за Шрифта,но с този кредор токлова успиах.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: бременност и хламидий???
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2009, 17:42:15 pm »
здравейте,аз може да повтарям някоя тема,но нямам търпение да ги прегледам вси4ките,затова правя нова. искам да попитам абсолиутно ли е безнадеждно да се износи бременност при нали4ието на хламидий? аз незная дали имам,но опасявам се,4е не е изклиу4ено.не е сигурно и дали съм бременна,но и това не е изклиу4ено.притеснявам се ако установя бременност и после ми установят и хламидий дали Ште трябва да правя аборт? извинявам се за Шрифта,но с този кредор токлова успиах.
Мисля, че като начало нищо не пречи да отидеш в най-близката лаборатория и да си пуснеш кръвен тест за хламидии. Може и ЧХГ. Тогава много неща ще ти се избистрят.
Иначе не мога да отговоря дали хламидиите пречат на бременността. Знам само, че са предпоставка за сраствания в маточните тръби и водят до стерилитет (това при жената), а при мъжа влошават качеството на сперматозоидите.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Re: бременност и хламидий???
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2009, 18:51:36 pm »
да...про4етох някъде и аз,което ме ужаси.остава и да съм стерилна ве4е:( ами немога да отида да си пусна изследвания,заШтото не съм в българия,а тук незнам как Ште го направя скриШно просто.аз съм безработна и моя приятел отговаря за вси4ко свързано с финансите.просто няма как да скрия подобно неШто,а да му кажа без дори да съм сигурна неискам....ох сложно е.....а се подготвям да забременявам.дано се полу4и,но трябва да намеря на4ин да се уверя,4е няма проблем....ами благодаря много за отговора.