0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Abrazio
« -: Ноември 07, 2009, 12:23:07 pm »
Na 5 noemvri mi praviha abrazioto, kolko vreme sled tova e normalno da ima karvene...V4era na 6.11 cql den nqmah nikakvo zacapvane dori, a dnes imam 4ervenikava sluz, i krav kato 4e li ne moga da opredelq...Izvinqvaqm se 4e pi6a na latinica, dadoha mi nazaem edin laptop, koito nqma kirilica...
Re: Abrazio
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2009, 14:48:15 pm »
Продължителността и интензитета на кървене при всеки са различни. Опасно е ако имаш засилващи се болки и кървенето е спряло - тогава има опасност да се затворил цервикалния канал и има опасност от развитие на възпалителен процес.
*
« Отговор #2 -: Ноември 07, 2009, 14:58:36 pm »
Вчера беше поспряло, но все пак ми е 2 ден след абразиото, а болки имам, ту силни, ту слаби, ту изчезващи...и то не постоянно, но е нормално да имам още кървене така ли, сега пък ако не са ме изчистили и добре...
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2009, 15:28:41 pm »
Аз имах цяла седмица кървене, не е необичайно.
Ако имаш съмнения, отиди на преглед, излишно е да се съмнявяш и тормозиш!

Пожелавам ти спокойствие и кураж!
Не се отчайвай и не се страхувай.
*
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2009, 15:38:18 pm »
При мен последния път продължи около две седмици. Но ме бяха абразирали два пъти през две седмици. А и имах проблем с цикъла след това.
Важно е да отидеш на контролен преглед 7 до 10 дни след манипулацията, за да се увериш, че всичко е наред. Защото се прави "на сляпо" и има 10 % шанс да настъпят усложнения.
Успех!
*
« Отговор #5 -: Ноември 07, 2009, 15:51:48 pm »
 :grouphug: