0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Учителка преби 3 годишни дечица в детска градина!!!
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2009, 14:42:22 pm »
Ужасно е това. Просто нямам думи. Мислех, че хората работят тази професия, защото обичат деца. Дано да е със щастлив край и жената причинила това на децата да загуби правото да упражнява тази професия. :x
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #2 -: Ноември 07, 2009, 15:11:05 pm »
 8O Боже Господи какви са тия изроди, тази "учителка"заслужава не само да и отнемат правата ами да я осъдят на затвор. :x :x :x
« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 16:23:31 pm от denisa12251 »
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2009, 15:24:43 pm »
8O Боже Господи какви са тия изроди, тази "учтелка"заслужава не само да и отнемат правата ами да я осъдят на затвор. :x :x :x

Знаеш ли какво ще се случи на учителка, ако направи подобно нещо на детето ми и ако съм сигурна, че е тя...ще и смачкам фасона. И ше и отпоря ушите на нея.
Същото ще я сполети ако съм случаен свидетел на случващо се подобно нещо пред очите ми, но с каквото и дае дете - чуждо, непознати и т.н.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2009, 16:14:07 pm »
Потресена съм!!!  8O 8O 8O
За жалост това сигурно не е единственият такъв случай, но тези родители са имали смелостта да защитят правата си и най-вече децата си.
Лошото е, че образованието в България от година на година става все по-зле и как няма да е с такива подобия на хора?!?!
 Защото само нищожество (с пълно съзнание използвам тази дума) би посегнало на 3 годишно невинно детенце.
Дори и да открият "учителката" - не само тя трябва да понесе своето наказание, а и целият персонал на детското заведение, начело  с директорката.
Тяхното поведение е срамно - трябваше директорката да излезе и открито да заяви, че ако след разследването се окаже, че това насилие  е причинено от нейн служител, да го уволни и да му потърси сметка.
Тази детска градина заслужава да бъде затворена според мен!!! :x :x :x

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #5 -: Ноември 07, 2009, 19:09:15 pm »
Дано родителите не позволят да се размине на Директорката на градината. Като знам как действат от Закрила на дедето  :?. Никаква работа не вършат, поне тези, които аз познавам от моя град  :x, само заплати взимат.  :x
« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 19:12:03 pm от mira_mimi »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #6 -: Ноември 07, 2009, 19:18:13 pm »
Мира алармирали са отдела за закрила на детето, ама дали ще се докаже виновността на тази ...... това не знам.Според мен ще е трудно  :? моят син се е прибирал със синина на челото и учителката каза, че са се сбили с друго дете, и сина ми го потвърди де.
Дано се докаже малтретиране на дете и тази с...я да бъде наказана, а ако не бих направила както е казала Nina ,а и като гледах репортажа на таткото малко му трябваше да  :fighting: директорката.
*
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2009, 14:49:24 pm »
За съжаление "всяко чудо за 3 дни" в нашата държава :?

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #8 -: Ноември 08, 2009, 22:10:43 pm »
А някои "педагози" са се изучили дотолкова, че да удрят без синини. Познато дете, набор на Вики явно е бито в ДЯ , за която и ние кандидатсвахме по първо желание. Не виждам иначе причина дете, което беше общително и вечно усмихнато, след няколкодневно посещение да е до полите на майка си и посегнеш ли към него , да скрива с ръцете си лицето си и да се свива.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2009, 11:54:14 am »
Сега изгледах репортажа... направо не мога да повярвам, че може да е истина. Убедена съм, че ги пердашат масово/колкото и недопустимо да е/, но да биеш до кръв, или трябва да си луд и за психиатрия или не знам какво... има нещо скрито-покрито в тази история.  :?
Питам се защо майката търси отговор, дни след това, а не на следващия веднага.

В нашата ясла също ги строяват. Например, Мишо ми показва, че едната мед. сестра, на която казва ясно името го бие по дупето... не лъже, защото самата тя си призна... оплаках се и какво, нищо.. напротив, нарече Християн мръсник пред мен, защото падна и се разрева/детето падна, тичайки от радост, че съм дошла да ги взема/. Водя ги една сутрин, отваря се вратата и вътре масов рев, нови деца, сещате се как е, същата се обръща към мен пред още петима родители: кво гледаш, виждаш ли на мен какво ми е, а ти с две не можеш да се оправиш...  :lol: Сега е с последно предупреждение, защото е пенсионерка. Иначе ги учат на много неща, доволна съм като цяло, обаче това е, явно никъде няма идеални учители, условия, отношение. От три дена Мишо ми казва: мамо, маш оттука.. и то винаги когато нещо не му изнася.  :x

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2009, 12:19:43 pm »
Просто нямам думи......
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #11 -: Ноември 11, 2009, 13:51:29 pm »
оплаках се и какво, нищо.. напротив, нарече Християн мръсник пред мен, защото падна и се разрева/детето падна, тичайки от радост, че съм дошла да ги взема/.

на кого и как се оплака?
подай писмено оплакване до директорката, с копие до отдел Образование в община Младост, а защо не и Столична община.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #12 -: Ноември 11, 2009, 14:30:44 pm »
За съжаление всичко в България е така. Няма думи как може да посегнеш на дете. Това е безобразие като не можеш да се справиш с децата не работи тази работа . И съм сигурна,че не само в тази детска градина е така. Просто не знам. :x
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #13 -: Ноември 11, 2009, 16:39:32 pm »
Ами Джам, оплаках се на директорката, тя ми каза-кво да я правя, македонка, като мъжа ми, темерут, те така си говорят... после се оплаках на заместничката и, тя каза, че щели да говорят с нея, защото не съм първата майка. Казах, като е пенсионерка, да си стои вкъщи... На всичкото отгоре сме съседки, представям си как навиква другите деца. Чашата преля като ми каза, че с две деца не мога да се оправя, нали се сещаш...  :x

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!