0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ами сега - /първичен стерилитет/
« -: Април 25, 2006, 11:09:57 am »
Незнам каво да си мисля, много съм уплашена и притеснена.Миналата седмица ходих на консултация при еднокринолог /по повод на наднореното ми тегло/ и ми назначи една камара с изследвания за хормони, пролактин, хемоглобин, холестерол и т.н.Прегледа ме и ми каза, че съм с малко увеличена щетовидна жлеза.  И като си тръгнах, прочетох в амбулаторния лист "първичен стерилитет". Каво означава това?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #1 -: Април 25, 2006, 11:27:26 am »
ами първичен е защото още не си раждала.Ако имаше едно дете и второто не ставаше,щеше да е вторичен.
 Не се шашкай,изчакай си всички изследвания и препоръките на лекаря ти.
<br />
*

balmi

« Отговор #2 -: Април 25, 2006, 11:41:52 am »
Нямаш основание за никакво притеснение. Винаги се пише такава диагноза. Направи всички необходими изследвания и стискам палци всичко да е о.к.
*
« Отговор #3 -: Април 25, 2006, 11:42:50 am »
Няма за какво да се притесняваш. Добре е че лекаря ти е пуснал всички тези изследвания за да се види дали са наред.
Стискам палци за добри резултати.
« Отговор #4 -: Април 25, 2006, 11:45:34 am »
Благодаря Ви много. Доно всичко да е наред.
Но си мисля защо като ме преглежда докторката и ми стисна зърното излезе нещо като бял секрет, мисля, че каза пролактин!!!???
*
« Отговор #5 -: Април 25, 2006, 13:51:00 pm »
Може да са ти високи нивата на пролактина и затова да е излязъл бял секрет.
Не бързай да се шашкаш предварително. Направи си спокойно всички изследвания и така ще се видят резултатите. След това лекарката ще ти назначи план за по-нататъшно действие.
Успех