0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

помощ
« -: Декември 22, 2004, 00:56:59 am »
:o Момичета тъй като пуша от много време направех много опити какви ли не и реших от нова година да спра цигарите, твърдо съм го решила но ако някоя от вас го е направила и има опит бих приела всякъкъв съвет, но имам шесто чувство че трябва да го направя докато допреди 2 месеца никой не можеше да ме пипне на тази тема
Благодаря :?
*
помощ
« Отговор #1 -: Декември 22, 2004, 06:26:51 am »
Здрасти Гала,
Ето това съм писала на 29 Ноември (бях още добро дете), не пуша(ех) година и половина, ама понеже съм гадна и безхарактерна и не мога да се понасям от 2 седмици пуша (може би от стрес и пренапрягане покрай тези истории с мен) .... но така реших ще е до Нова година, защото почвам да се подготвям за 2-ри опит и ще ги спра пак категорично.
Тук написах 10 съвети как спрях цигарите след 12 г. здраво опъване  и съм сигурна, че след малко повече от седмица придържайки се към тях пак ще ги откажа напълно! Още повече, че сега не съм така привикнала като преди - не ги пуша целите (само 4-5 дръпвания) и паля по 7-8 на ден.
Ето ми го мнението от преди няколко седмици от преди:
http://zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=185
Спираме ги заедно така че си имаш и компания! Питай и споделяй какво те вълнува и пречи!
Успех ти желая и да направим близнаците през Новата година!  :D
Целувки!
помощ
« Отговор #2 -: Декември 22, 2004, 08:40:23 am »
Благодарско за цените съвети, е от нова година ще има ееее колко ми се пуши.  :o
Весели празници :lol:
*
помощ
« Отговор #3 -: Декември 22, 2004, 09:42:08 am »
Ей сладурани, аз съм от тия пушачи дето не са си купували цигари никога и припалват по 2-3 на месец с чашката и така от 9г. насам. Но ще ви кажа, че ако сте върли пушачи, т'ва от нова година, от велик ден и т.н. май не действа или ги спираш от днес или ще си пушиш до второ пришествие :wink:
Само не ми се сърдете, на мен ми е лесно, но знам че на вас не, така че спирайте да пушите от днес  :lol:
*

Starlet

помощ
« Отговор #4 -: Декември 22, 2004, 16:35:17 pm »
Аз също пропуших наскоро не бях пушила 2 месеца но като направих спонтанния аборт отново ги запалих. Мисля и аз отново да ги отказвам от 1 януари за да мога да се по прочистя до следващия опит а и като ги бях спряла се чувствах прекрасно  :lol: Така че стискам палци за вас да удържите фронта и се радвам че не съм сама в това начинание. Успех момичета и весели празници и от мен :D
*
Re: помощ
« Отговор #5 -: Декември 23, 2004, 12:34:34 pm »
Dva dni i nqkolko chasa bez tzigari!
Koi kaza "Ura!" ?!
 :lol:
Dano da izdyrja po- dylgo.  :oops:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
помощ
« Отговор #6 -: Декември 23, 2004, 15:42:31 pm »
Kaffee,

едно голямо УРА и БРАВО за теб!!! :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Tsachi

И аз да споделя малко опит
« Отговор #7 -: Януари 11, 2005, 22:53:02 pm »
Да си призная голям съм инат ама сега опитвам да спра цигарите и успявам само за няколко седмици и пак - без една мога с една не :(
Преди 6 години ги спрях само с инат след като бях пушила 5 год и то по 2 кут почти на ден. И така след 5 год непушач покрай мъжа ми и почнах пак. И сега заради него не мога да ги спра и това е. Това, което знам със сигурност е: спират се отраз! Никакво такова - ще ги намаля постепенно и така нататък.
Сега обаче пак ми играят по ината с тази нова наредба за цигарите и си мисля че просто ще ми помогнат да ги спра - работя като учителка и преди НГ имаше стая, където пушехме в училище, сега обаче трябва да излизаме извън оградата на училището, което обаче води до това да се борим за територия с учениците, което съгласете се е унизително на нашата възраст. А на всичкото отгоре днес една ученичка ме изкара извън нерви: значи колежките намериха място за пушене - в колите си на паркинга и ходят там на мен не ми се пушеше толкова и отидох да взема закуска и тази ученичка вика на една друга" Виж ги как са крият ся като мишки по колите!"
Е вервайте ми ако запаля цигара ще чувам нейните думи в главата си!
Та да живее ината и край на цигарите.
и само още една мисъл: без цигари никой досега не е умрял а за обратното всички знаем :)  
Искам бебе и ще му помогна да се роди с каквото мога а цигарите са много малка пречка - за бебе съм готова и планина да преместя!
помощ
« Отговор #8 -: Януари 12, 2005, 20:37:59 pm »
:lol: Споко не е толкова трудно поне на мен не ми е е още е рано само 13 дни но вече не ми прави впечатление единствено ми се припушва когато се нервирам всичко е психика втълпявам си че не трябва и толкоз