Да си призная голям съм инат ама сега опитвам да спра цигарите и успявам само за няколко седмици и пак - без една мога с една не
Преди 6 години ги спрях само с инат след като бях пушила 5 год и то по 2 кут почти на ден. И така след 5 год непушач покрай мъжа ми и почнах пак. И сега заради него не мога да ги спра и това е. Това, което знам със сигурност е: спират се отраз! Никакво такова - ще ги намаля постепенно и така нататък.
Сега обаче пак ми играят по ината с тази нова наредба за цигарите и си мисля че просто ще ми помогнат да ги спра - работя като учителка и преди НГ имаше стая, където пушехме в училище, сега обаче трябва да излизаме извън оградата на училището, което обаче води до това да се борим за територия с учениците, което съгласете се е унизително на нашата възраст. А на всичкото отгоре днес една ученичка ме изкара извън нерви: значи колежките намериха място за пушене - в колите си на паркинга и ходят там на мен не ми се пушеше толкова и отидох да взема закуска и тази ученичка вика на една друга" Виж ги как са крият ся като мишки по колите!"
Е вервайте ми ако запаля цигара ще чувам нейните думи в главата си!
Та да живее ината и край на цигарите.
и само още една мисъл: без цигари никой досега не е умрял а за обратното всички знаем
Искам бебе и ще му помогна да се роди с каквото мога а цигарите са много малка пречка - за бебе съм готова и планина да преместя!