Синьо кокиче, в коя седмица ти се е родила Михаела, че ми стана интересно? Моята Дара се роди в 37-ма г.с. и все си вървеше мъничка. Захряних я на 5 месеца и 5 дни, нещо такова..по схемата на д-р Бърди с каша и плод. Противно на очакванията ми детето много бързо схвана какво аджеба се прави с лъжицата и сега си хапва много добре..Пу-пу, да не са й уроки. Иначе и аз имам същия проблем с ранното захранване с брат ми и племенницата. Е може ли такова нещо - на месец и половина почнаха да й дават сокчета, на 2,5 - плодово пюре, в момента е на 3,5 и пак тяхната "умна" периатърка ги е "посъветвала" да почват и със зеленчуковите. Чак сега ги праща на ортопед, моля ви се, тази компетенция, нямам думи!!!
Ама и те така я слушат, Господ да беше...Ох..много се ядосвам и все гледам да не "размахвам пръст" и все се карам на брат ми тайничко, а той после казва на снахата - Пък сестра ми каза, че пюретата на Ганчев са боклуци..или нещо от тоя сорт.
Абе..както и да е, ама много се ядосвам. Може ли поне малко да не прочетеш в интернет?! Има толкова информация, големи хора са, не казвам, че всичко трябва да спазват, ама все си мисля, че могат да отсеят кое е полезно и кое не чак толкова...Извинявам се, ако съм ви досадила!
Р.S. Отивам да готвя на съпруга, че днес имам рожден ден и ще има празнична вечеря
Имате виртуална почерпка от мен!