0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

След Клостила кое??????????????????????
« -: Април 15, 2006, 19:22:57 pm »
Момичета,бихте ли ми казали дали някоя от вас не е реагирала на стимулациата с Клостил? Защото аз не направих нито един фуликол и док   каза че не е добре. Това ми е трета стимулациа от 3 до 10 ден по 3на ден                :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Април 15, 2006, 20:47:23 pm »
След клостила - гонадотропни вещества.
« Отговор #2 -: Април 15, 2006, 21:41:04 pm »
Много ти благодаря Lali и док каза така

« Отговор #3 -: Април 17, 2006, 08:24:44 am »
Аз не реагирах на Клостил, но след лапароскопията, започна да ми действа и то с доста добри резултати. УСПЕХ!
« Отговор #4 -: Април 17, 2006, 09:46:25 am »
Аз веднъж направих 3 фоликула с клостил, после в мъка един (толкова си правех и без него). Не се тревожи много още, може организмът ти да не реагира на това лекарство, всички сме различни. Затова са лекарите - да преценят какво следва според индивидуалните особености на пациента. Следващият път док ще пробва някое гонадотропно в-во, стискам палци за много по-добър резултат тогава :)
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
« Отговор #5 -: Април 17, 2006, 20:04:21 pm »
Благодаря Ви момичета ,след поредното разочерование осъзнах че всеки  реагира различно, но като четях колко момичета са на клостил и правеха фоликули и аз се надявах.Но стига самосъжаление идва нов месец който дано да е успешен за всички чакащи и започващи :D

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #6 -: Април 18, 2006, 16:42:10 pm »
Николинка, и аз съм от групата на момичетата на Клостил, но също мога да споделя, че независимо от дозата си правя само по един фоликул. Спокойно, всичко ще се подреди щом док смени лекарството. Успех :D
Намерихме нашето синче.
« Отговор #7 -: Април 18, 2006, 16:53:45 pm »
И аз не реагирах на Клостил-а. Даже имам задържани фоликули в два от месеците с прием.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Anonymous

« Отговор #8 -: Април 20, 2006, 12:00:19 pm »
Здравейте . Аз приемах Клостил от 3 до 7 ден 2по 1 таб. и от 7 до 10 ден Пурегон 50 по 1 ампула на ден и имах три идеални фоликула .При всеки е различно . Успех на всички !