0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Остра болка в яйчника..помагайте!
« -: Септември 27, 2009, 23:05:40 pm »
Момичета имам следния проблем и тъй като не намерих отговор , отварям нова тема:
ПО принцип съм с ендометриоза. Оперирана съм 3 пъти имам 2 лечения и 1 неуспешно ин витро. От скоро сутрин като пишкам ме прорязва болкав левият яйчник (този на който съм имала ксти , но сега уж нямам) Преди няколко дена ми правиха хистероскопия за премахване на полип и оттогава яйчникът ме боли всеки път като пишкам...като че ли болката расте. Имам час за 5.10 , ама ако може дотогава някой да сподели от какво може да е това? А забравих да спомена че пия Фемоден като предния месец пих 1 блистер ,а вторият започнах пак от 1-ви ден от МЦ (док така каза) Сега ми е 10 ден от МЦ и гърдите ме болят страшно много!!
Re: Остра болка в яйчника..помагайте!
« Отговор #1 -: Септември 28, 2009, 11:08:50 am »
Аз също имам такава болка, но предполагам, че при мен и поредната киста.
Има два варината-щом пиеш Фемоден е малко вероятно да е киста. Да не би при скорошната манипулация да си получила някакво възпаление или пък някакво възпааление на пикочните пътища да започва. Иначе и аз имам болка в яйчника като пишкам от няколко дни и като се натиска върху яйчника също ме боли,а съм точно 14-ти ден и ми е рано за кисти,ама знам ли.
*
« Отговор #2 -: Септември 28, 2009, 11:20:12 am »
Аз също имам такава болка, но предполагам, че при мен и поредната киста.
Има два варината-щом пиеш Фемоден е малко вероятно да е киста. Да не би при скорошната манипулация да си получила някакво възпаление или пък някакво възпааление на пикочните пътища да започва. Иначе и аз имам болка в яйчника като пишкам от няколко дни и като се натиска върху яйчника също ме боли,а съм точно 14-ти ден и ми е рано за кисти,ама знам ли.
аз като го натискам не ме боли...утре май ще посетя док
« Отговор #3 -: Септември 28, 2009, 12:23:21 pm »
И аз ще ходя утре на доктор, че тази болка ме притеснява.