0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bih iskala da pomolq za savet
« -: Септември 17, 2009, 13:49:03 pm »
        Ot izvesno vreme s moq priqtel pravim opiti da zabremeneq.Za sega ne se polu4ava,bqh na pregled pri dr.Stavrev v klinika Selena-Plovdiv.Toi kaza,4e trqbva da mi se napravi cvetna snimka,koito rezultat vse o6te o4akvam,sa6to taka,4e qi4nicite sa mi leko kistozni i se samnqva za udvoqvane na matkata.Spermogramata e super,no ponqkoga imame problemi v seksa porodeni ot sres i dr. va6ni vliqniq s koito priqtelqt mi nemoje da se spravi.V slu4eq nemojem palnocenno da rabotim za bebe.Sa6to taka se 4udih,dali nqkoi e zapoznat s iseninaciqta i dali tq e podhodq6ta.Kakvio da pravq,dosta sam upla6ena.

От Мод: Моля пишете на кирилица или ползвайте КРЕДОР!
« Последна редакция: Септември 17, 2009, 15:13:56 pm от rally_pat »
deizinoks
*
Re: bih iskala da pomolq za savet
« Отговор #1 -: Септември 17, 2009, 14:33:26 pm »
Не разбрах всичко написано в поста ти! Ако пишеш на кирилица ще е доста по-лесно. Относно това дали инсеминацията е подходяща за вас, можеш да получиш отговор от твоя лекар! Ако няма доказан проблем при теб и приятеля ти и опитите ви за бебе не продължават повече от година, година и половина, няма от какво да се притеснявате!
Успех!
« Отговор #2 -: Септември 17, 2009, 15:33:00 pm »
Нека излезе резултата от цветната снимка, и лекарят тогава ще може да прецени дали има възможност да опитате с инсеминация, или не.
Добре е да обърнете внимание и на другият проблем, след като пречи.
Спермограмата къде е правена ?
Ето повече за инсеминацията като информация:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=6129.0

Успех !
*
« Отговор #3 -: Септември 19, 2009, 21:24:41 pm »
Доколкото знам за проблеми със забременяването се говори след 8 месеца опити при спазване на дните на овулация. Някой мъже се панират като им кажеш, че сега е момента, за това не го казвай. А относно кистичките- имам позната, която също имаше проблеми, но забременя на 4 месец. На мен доктори ми загубиха две години с разни измислени диагнози, така че отиди и на друг лекар, ако този каже че имаш проблеми.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #4 -: Септември 20, 2009, 00:24:09 am »
Доколкото знам за проблеми със забременяването се говори след 8 месеца опити при спазване на дните на овулация.
За проблем със забременяването се говори след 1 година редовен полов живот без пазене /не със следене на овулация/ при жени до 35 г. и 6 месеца при жени над 35 години.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #5 -: Септември 30, 2009, 09:22:17 am »
здравей и от мен.не се притеснявай не е минало кой знае колко време за да се говори 4е не може6 да забременее6.аз сас мажа ми живеем заедно ве4е 2 години и никога не сме се пазили,искахме бебе но не се полу4аваше.но накрая се полу4и,е за жалост с фатален край в 8 седмица направих спонтанен аборт,но щом е станало веднаж ще стане пак.важното е да не мислиж за това,4е сигурно ниама да мога да забременея,да 4акаш и да се надяваш всеки месец 4е този месец ве4е трявбва да е станало.отка4и му края,не мисли за ни6то и най важното бади спокойна и ще видиш 4е скоро 6те се похвалиш с двете 4ерти4ки.успех ти желая мила, и смело напред.