Няма да ви хареса това, което ще ви напиша, но така или иначе се колебаете много относно приема на клостилбегита при мъжете си, та да ви кажа на моя мъж какво се случи от това лекарство. Беше му изписано заради поставена диагноза азооспермия на база една обикновена спермограма от обикновен ак.- гинеколог, трябваше да го приема 30 дни заедно със Спеман форте. Следваше контролна спермограма. След първите 10 дни започнаха доста силни коремни болки като гастрит без да е имал досега през живота си такива оплаквания. Усъмнихме се в хапчетата, защото на листовката пише, че предизвикват болки, подобни на гастрит, но после отшумяват. Продължи да ги пие в името на бебето. 20 дни- вечер не може да спи от болки- гърчи се като каквида в пашкул. По мое настояване спря приема им. Това преди около 5 години. И до ден днешен стомахът на мъжа ми си остана "развален" след клостил-а. Ще се почудя дали да пусна поста си, за да не ви стресирам, и ако го четете, значи не съм се сдържала да дам мнението си, за което моля да ме извините, но все пак ИМА ПОСЛЕДИЦИ от тези мънички хапченца! И като ефект от този 20 дневен прием спермограмата нямаше разлики с първата.