0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за вашето мнение...
« -: Април 25, 2006, 09:39:26 am »
Здравейте всички

Преди 2 дена правих тест-лента (не обърнах внимание как се казва,аптекарката каза че бил "американски") и се появи една много много бледа втора чертичка (едвам забележима) .Днес сутринта правих втори - SURE CHECK , който беше отрицателен...
Закъснява ми вече 12-13 дни...
На кой от двата теста да вярвам?:(
Моля за вашето мнение...
« Отговор #1 -: Април 25, 2006, 09:42:16 am »
На такова закъснение можеш да отидеш на гинеколог с вагинален ултразвук или да си направеш кръвен тест за бременност /бета ЧХГ/, в някоя лаборатория!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Моля за вашето мнение...
« Отговор #2 -: Април 25, 2006, 09:43:14 am »
При 12-13 закъснение можеш спокойно да отидеш на преглед с вагинален ехограф. Това ще сложи край на съмненията ти. Или пък си направи кръвен тест.

Моля за вашето мнение...
« Отговор #3 -: Април 25, 2006, 10:28:47 am »
.............и чакаме хубав резултат :lol:
Моля за вашето мнение...
« Отговор #4 -: Април 25, 2006, 14:57:17 pm »
Здравейте
Ходих на вагинален улразвук - доктора каза ,че нищо не вижда и положителния тест бил "фалшив"....
Моля за вашето мнение...
« Отговор #5 -: Април 25, 2006, 15:13:20 pm »
Значи сега си правиш кръвен тест. За да се отрече евентуална извънматочна бременност.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Моля за вашето мнение...
« Отговор #6 -: Април 25, 2006, 15:16:48 pm »
Цитат на: djidjo
Здравейте
Ходих на вагинален улразвук - доктора каза ,че нищо не вижда и положителния тест бил "фалшив"....

Съжалявам.
Няколко поредни дни може да мериш БТ. Ако е ниска - нямало е овулация. Но ако е висока, може да си овулирала по-късно и да е рано   за  УЗ. Или правиш кръвен тест (може да е извънматочна  бременност).

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Моля за вашето мнение...
« Отговор #7 -: Април 25, 2006, 16:07:45 pm »
Много ви благодаря момичета:)
Ще направя и кръвен тест , а пук дано всичко да е наред и да няма извънматочна бременност
*

nesto

Моля за вашето мнение...
« Отговор #8 -: Април 25, 2006, 16:11:31 pm »
Как така положителният ще е фалшив? Нали обикновено се казва, че някои отрицателни са фалшиви - в смисъл,
че след време чак може да се появи положителното.
Питам, защото и моят доктор първо ми каза, че положителният ми тест може да не е верен, защото понякога "тестовете давали кръстосани резултати". Ей богу, и досега не знам какво значат тези кръстосани резултати!