А когато аз си я поръчах преди повече от година,останах неприятно изненадана от сумата за куриерски услуги,когато я получих-14.40лв при обявена такса в сайта 5 лв за доставка.Но си ги платих,защото книгата ми беше много необходима.Веднага се оплаках на Радина Велчева в имейл,а тя бе така любезна да провери и да ми отговори със съжаление,че действително това е цената на фирмата куриер за доставка(градът ми е на възлово място в пътната инфраструктура-не е от разстоянието и местоположението)Явно имаше несъответствие в желанието на разпространителите на книгата,и в намерението на фирмата куриер да съдейства за това(мое мнение)Веднага след моето писмо видях,че към книгата вече е приложено да си изчислиш колко ще ти излезе куриера в зависимост от населеното ти място,което и тябваше да си е от самото начало,защото е коштунство и гавра да ти струва книгата 22 или 28 лв беше,не помня вече,и да платиш 14.40лв за куриер.Това съм го казала и д-р Стаменов,който остана изненадан и каза,че ще се заеме с това(казах му,че няма вече нужда-всичко е оправено).Извинете ме за дългия пост,но тогава бях бясна и сега попадайки на темата,реших да споделя това.А иначе изобщо не съжалвам,че съм дала тези пари-напротив!