0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мнение за д-р Евтимова от ТОКУДА
« -: Май 30, 2007, 14:11:36 pm »
Здравейте момичета. В петък съм на преглед при нея и ако някой знае нещо за нея, моля да сподели. Благодаря.
Re: Мнение за д-р Евтимова от ТОКУДА
« Отговор #1 -: Май 30, 2007, 14:19:02 pm »
В БГ мама - здравен справочник има писано за нея. Отзивите са добри, но по-добре прочети сама.
Успех на прегледа.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #2 -: Април 13, 2010, 22:41:29 pm »
Здравеите,
искам да споделя опита си от прегледа на Д-р Евтимова от Токуда.
Прегледа вклучваше цитонамазка, ултразвук и преглед гинекологичен.
Не продължи повече от 4мин, като лекарката беще изключително нелюбезна,не обяснява нищо, като я попиташ нещо тя отговаря рязко все едно всички сме акушер гинеколози и трябва да знаем всичко.Усмихваше се лицемерно !
Отидох в тази болница с надеждата,че прегледа ще е много по-добър от някое друго място, но уви не е.
Повече нямя да отида там - дадох 100лв за нищо - дори и документ нямам за прегледа издаден!
Недопустимо е това !!!

*
« Отговор #3 -: Април 14, 2010, 21:17:58 pm »
Но 90лв взеха без да им мигне окото...
Чакай, чакай... В тия 90 лева какво влиза? Според мен не е само УЗито. То беше 30 или 35 лева - месец август 2009 г. Едната цена е за УЗ изследване, а другата е за прегледа. А пък пишеш и за цитонамазка. Така цената излиза. Също така пишеш, че нямаш дори издаден документ за прегледа. А как ще си вземеш резултата от цитонамазката? Да не би тогава да ти дадат документите от прегледа? Аз съм ходила август месец м.г. за второ мнение, издаде ми амбулаторен лист, снимка от УЗито, а на регионалната регистратура ми написаха фактура и ми издадоха фискален бон. (За съжаление амбулаторния лист и снимката ми останаха в друга болница. Не че сега щяха да са ми от полза!) Вярно, че аз бях казала, че ще ми е нужна фактура. Нямаше никакъв проблем. Трите процедури ми се вижда малко странно да се извършат за 4 минути. От слагането на ръкавиците, слагането на спекулум, взимането на пробата за цитонамазка, оставянето на пробата, самият гинекологичен преглед, нали гледа за течение, общ изглед на влагалище, пита за ден от цикъла и съобразява това, което вижда на мануалния преглед, а после и на прегледа с вагинален ехограф - матка, яйчници, дебелина на лигавица, има ли фоликули и къде и колко са големи. Може би 10-15 минути? Не се заяждам, ама ми се вижда прекалено това, което споделяш и се опитвам да разбера. Мен тогава доста ме гледа на УЗ, каза ми да ида пак, ама аз така и не стигнах до повторен преглед там поради разни други обстоятелства.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг