emanuelaaa - опитай се да се успокоиш. Повярвай - на всички ни се иска по-бързо да се доберем до желаното бебе. Но сме страшно много! И на мен ми беше трудно да свикна с реда и с това, че понякога ти отказват часове. Но като научиш реда за действие - се справяш. Само в началото е малко кофти - докато се ориентираш. Но това е положението. Ето сега дори ми се щеше още този месец да стартирам с новото инвитро, но през юли, когато бях в клиниката, чух една от секретарките да казва по телефона на някой, че няма часове за септември. Хич и не си направих илюзията, че ще ме вмъкнат. Вчера ми дойде - и си записах безпроблемно час след един месец - та макар и малко на око. А след една тяхна отпуска е още по натоварено.
При спешни случаи не отказват прегледи. Почти всеки път се случва като съм в клиниката да дойде някое момиче и да го вкарат по спешност при лекарите - преди всички. Не се притеснявай. Ред има. Начин има. Спешен телефон има. Докторите си дават личните телефони, когато преценят..... Така че всичко може да си бъде наред и с по-малко нерви, естествено и с малки компромиси.