0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Въпрос за ЦРЗ "Надежда"
« Отговор #20 -: Септември 04, 2009, 17:26:20 pm »
Емануела, днес успях да се свържа със секретарките. Значи наистина са там. След подробно обяснение какво ми е казал докторът, без никаква съпротива ми записаха час за 16.09. Пробвой отново. Обясни им пак какво е казал докторът и ако пак ти откажат звънни лично на Стаменов. Успех ти желая.
ПС Явно е по-трудничко по телефона да се запазва час, затова използвай винаги като си там на преглед, да си вземаш час за следващ преглед.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
« Отговор #21 -: Септември 04, 2009, 20:02:17 pm »
eterna мила ти си бременна,затова са ти дали 4ас.Да са ти живи и здрави беб4етата :)!!!
На мен сно6ти ми звъннаха и днеска бях на преглед,ве4е имат нова процедура-на рецепцията ти попълват имената на една бланка,после я дава6 на д-ра тои си пи6е там не6то и колко пари е прегледа и на излизане я връ6та6 на рецепция!Тя се у4уди за6то не са ми дали 4ас при полужение ,4е е казала!Изказа се така,"процедурите ги определям аз кога да бъдат а не от рецепция!
Там има6е и едно моми4е,което се скара много лошо с рецепциониската,за6тото е след 4-то неуспешно инвитро,а и заявили ,4е 4асове няма до края на октомври!
Незнам за6то така се слу4ва,много жал ми стана за моми4ето. :(

*
« Отговор #22 -: Септември 05, 2009, 08:37:22 am »
Емануела, чакането е неизбежен елемент в Малинов. Чакала съм с месеци за преглед, по 4-5 часа в чакалнята, за да ме прегледа доктора, но повярвай ми всяка секунда чакане си струва при този доктор. Зареди се с търпение (каквито и усилия да ти струва това)и съм сигурна, че скоро ще стигнеш до мечтания резултат  osi_9.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
« Отговор #23 -: Септември 05, 2009, 14:25:29 pm »
Така е,чакала съм по много часове докато ме извикат за има-няма пет мин.престой в кабинета и вечер съм се прибирала с главоболие от толкова много чакане и стоене на едно място но всичко си заслужава,убедила съм се отдвана във това и вече се стремя да не обръщам внимание на административните неуредици,неизбежни са при толкова много пациентки и толкова малко доктори,така че Емануела,въоръжи се с търпение и вярвай в успеха.

« Отговор #24 -: Септември 05, 2009, 21:02:44 pm »
Прави сте моми4ета така е,но направо това 4акане на беб4е ме побърква,затова съм се изнервила яко :wink:

*
« Отговор #25 -: Септември 09, 2009, 19:06:44 pm »
emanuelaaa - опитай се да се успокоиш. Повярвай - на всички ни се иска по-бързо да се доберем до желаното бебе. Но сме страшно много!  И на мен ми беше трудно да свикна с реда и с това, че понякога ти отказват часове. Но като научиш реда за действие - се справяш. Само в началото е малко кофти - докато се ориентираш. Но това е положението. Ето сега дори ми се щеше още този месец да стартирам с новото инвитро, но през юли, когато бях в клиниката, чух една от секретарките да казва по телефона на някой, че няма часове за септември. Хич и не си направих илюзията, че ще ме вмъкнат. Вчера ми дойде - и си записах безпроблемно час след един месец - та макар и малко на око. А след една тяхна отпуска е още по натоварено.
При спешни случаи не отказват прегледи. Почти всеки път се случва като съм в клиниката да дойде някое момиче и да го вкарат по спешност при лекарите - преди всички. Не се притеснявай. Ред има. Начин има. Спешен телефон има. Докторите си дават личните телефони, когато преценят..... Така че всичко може да си бъде наред и с по-малко нерви, естествено и с малки компромиси.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #26 -: Септември 24, 2009, 16:45:51 pm »
Момичета, не сте ли забелязали, че д-р Персенска в последно време е доста различна, преди винаги е била усмихната, лъчезарна, а последните месеци ми се струва нещо угрижена и сериозна.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #27 -: Септември 27, 2009, 15:42:20 pm »
Здравейте момичета! Искам да ви питам каква е цената на ICSI стимулиран цикъл на клиниката,че в ценоразписа има само цената на IVF или поне аз не виждам?
« Отговор #28 -: Септември 27, 2009, 15:56:09 pm »
Ами процедурата е 2100 лв.,която включва Икси оплождане(1450 лв.),пункция(300 лв.) и трансфер(350 лв.),ние бяхме изцяло икси и това беше цената,явно няма разлика взависимост от това дали ще е икси или инвитро.
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 15:59:04 pm от ninkata1 »

*
« Отговор #29 -: Септември 27, 2009, 16:06:18 pm »
Благодаря ти ninkata1! Ние сме одобрени от фонда и ще започвам стимулация,но при последната спермограма има проблем. Питам за да се ориентирам евентуално дали ще си доплащам и колко ако се наложи ICSI.
*
« Отговор #30 -: Октомври 01, 2009, 00:44:55 am »
Но като научиш реда за действие - се справяш. Само в началото е малко кофти - докато се ориентираш.

И аз от 2 седмици насам се опитвах да се свържа по телефона, явно който не е от там си търпии .Звъни си телефона звъни, само свободно, но никой не вдига.
Накрая днес някой като каза АЛО, 4ак не повярвах, стопирах за миг.
Но пак не мога да си запиша 4ас, за тази и за следващата казват нямало.

Моля, кой каквито идеи има да казва, 4е 2 години май множко ми се видя.
Пишете моми4ета, много съм разтревожена

*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
« Отговор #31 -: Октомври 01, 2009, 09:06:45 am »
Йоли, прочети тази темичка и най-добре задай там въпросите си http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=21850.0

Има си тема за пациентките на доктор Стаменов и по въпроса с часовете доста е писано.

Успех!!!