0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дарение дрехи
« -: Септември 06, 2009, 13:09:01 pm »
Здравейте,

Имам много хубави дрехи, които не нося и искам да ги занеса в някой дом за сираци, където има тинейджърки. Бихте ли ме посъветвали за някой такъв в София? Не зная също как да ги предам, с директора или някой от администрацията ли трябва да се свържа... Има ли опасност някоя лелка да реши да занесе на своето дете дизайнерските ми дънки, които съм обула един път вместо да ги дадат на момиче, което няма изгледи скоро да си позволи такива? 
Re: Дарение дрехи
« Отговор #1 -: Септември 06, 2009, 18:24:07 pm »
Тук във форума често има акции за един дом с деца, но не знам колко са големи, мисля че е добре да пише някой, който е по-добре запознат. Въпрос може би на време е тази тема да я види който трябва. Успех с доброто начинание и стахотна снимка имате на профила!  :P

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #2 -: Септември 06, 2009, 23:20:56 pm »
Акциите, които сдружение "Зачатие" организира, са за дома в гр.Роман. Ако те устройва, мога да ти дам адреса, за да пратиш колет. Там със сигурност няма да си ги занесе някой вкъщи.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #3 -: Септември 07, 2009, 16:02:11 pm »
В дома в Роман има прекрасни тийнеджърки. Обикновено започваме събирането на дрехите края на ноември. Около Коледа ходим на място и им носим всичко, което сме събрали. Няма опасност от злоупотреби.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #4 -: Септември 07, 2009, 17:42:43 pm »
Аз и по пощата съм пращала. Не са скъпи колетите.