0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mimili

• **
  • 67
  • чакаме ви бебчета
свободен час при д-р стаменов
« -: Август 31, 2009, 16:19:54 pm »
имам час при д-р стаменов за септември, за първоначален преглед.с радост ще го отстъпя на някой на когото му трябва.аз намерих моят доктор,ако някой го интересува да пише на лични-първото момиче което ми пише ще го получи.
Baby Gaga <team@baby-gaga.com>
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: свободен час при д-р стаменов
« Отговор #1 -: Август 31, 2009, 17:12:55 pm »
Свободен ли е още часа.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #2 -: Август 31, 2009, 17:40:01 pm »
Доколкото знам в Клиниката  такава размяна за първичен преглед не е практика и ако има освободен час той се заема от жена която е във т.нар.резервен списък,чиято възраст е такава,че всеки месец е от значение.
Но попитайте все пак на място след като свърши отпуската им.

« Отговор #3 -: Септември 01, 2009, 11:22:23 am »
имам час при д-р стаменов за септември, за първоначален преглед.с радост ще го отстъпя на някой на когото му трябва.аз намерих моят доктор,ако някой го интересува да пише на лични-първото момиче което ми пише ще го получи.
И аз знам.4е 4асове не се разменят,но все пак пробваите!
А за6то се отказва6 от Стаменов,с кои д-р го заменя6?Ако не е таина разбира се:)

*

mimili

• **
  • 67
  • чакаме ви бебчета
« Отговор #4 -: Септември 01, 2009, 14:31:13 pm »
реших да правя първият си опит при д-р Владимиров,за мен е важно да си харесам доктора и да се чувствам спокойна-още като го видях за пръв път реших,че това е моят лекар.Дано да ми е на късмет.
Baby Gaga <team@baby-gaga.com>