0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Интересува ме в коя лаборатория в Стара Загора мога да направя изследвания за листериоза, цитомегаловирус, уреаплазма и микоплазмоза? Днес бях в ХЕИ и ми казаха, че при тях правят токсоплазмоза и хламидии.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
Re: Цитомегаловирус, листериоза - къде в Стара Загора?
« Отговор #1 -: Август 27, 2009, 14:06:04 pm »
Етерна, пробвай в Германо-Българската лаборатория на Руски, над АГ-то.
Успех.
*
« Отговор #2 -: Август 27, 2009, 18:51:29 pm »
Благодаря за отговора, petqst. Утре ще проверя. А ако там не правят, къде да се насоча?
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
« Отговор #3 -: Август 27, 2009, 19:38:09 pm »
Другият вариант е в Медицинския факултет, не съм ходила, но последно чух, че е имало и там лаборатория. Намира се някъде над Бърза помощ по пътя от ОРБ към новя за Билла, от ляво. За местонахождението не съм сигурна, ако не ти е спешно в пон. съм при док. и ще го питам.
« Отговор #4 -: Август 28, 2009, 11:41:56 am »
eterna, можеш също да изпратиш кръвен серум по куриер до София
*

grudy

• *
  • 7
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
« Отговор #5 -: Септември 01, 2009, 18:24:50 pm »
eterna, ако вече си направила изследванията, би ли споделила къде, че и на мен ми предстои следващия месец да ги пускам, да знам на къде да се ориентирам.
Благодаря предварително :)
Бъди като пчелите и цветята- не забравяй, само слънчевите часове имат смисъл на земята. У. Уортън

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #6 -: Септември 01, 2009, 20:20:50 pm »
не ви препоръчвам да правите изследвания в германо- българската лаборатория, по-добре питайте в 3та поликлиника, както и в МЦ "Св.Лука"
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #7 -: Септември 01, 2009, 21:14:48 pm »
Grudy, не съм проверила още, но щом я свърша тази работа веднага ще пиша тук, за да има информация. Тези дни се чувствам доста зле непрекъснато и не ми е до излизане.
Мини, какви са ти доводите срещу българо-германския център? Имаш някакъв негативен опит ли? Моля те сподели тук.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #8 -: Септември 01, 2009, 21:33:59 pm »
да, имам
още в началото с половите хормони, за малко да почна да пия Бромокриптин заради техните изследвания
плюс това пращат пробите в Асеновград за изследване, а не на място
като ще е така, по-добре си ги направи в Пловдив да речем, или в София
а, и микоплазма тук няма къде да пуснеш
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #9 -: Септември 02, 2009, 07:28:57 am »
Разбирам. А в Пловдив коя лаборатория е читава? Аз към 15 септември ще ходя на преглед в София, и може да ги пусна там, но и там не знам коя лаборатория да търся.
« Отговор #10 -: Септември 02, 2009, 07:59:59 am »
В София най-добре е в Националния център по заразни и паразитни болести. Там съм изпращала и по куриер кръв за токсоплазмоза. Освен това към резултатите, които ти изпращат има и коментар от паразитолог.
Защо реши да ги изследваш? Профилактично ли или имаш някакви съмнения? Ако е неудобен въпроса  :oops: не отговаряй.
*
« Отговор #11 -: Септември 02, 2009, 08:32:01 am »
Теди, изцяло по мое желание и профилактично са изследванията. Искам да съм сигурна, че някоя от тези гадинки няма да ми навреди. А пък и доктора ми не се възпротиви.
*
« Отговор #12 -: Септември 03, 2009, 11:18:54 am »
Вчера ходих до българо-германския център и резултатът е следният:
изследват се микоплазма, токсоплазмоза и цитомегаловирус. Ще проверя и в поликлиниката на ВМИ.