0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля ,ви момичета споделете от опит. Днес бях на ендокринолог и тя ме насочи за "Хронолаб",но чета противоречиви мнения ,а на въпроса ми какво мисли за "Бодимед" отговора беше категоричен не! Имам да правя доста хормонални изследвания и полови и на щитовидната,ще ви бъда благодарна да споделите вашите впечатления,все пак доста от тях ще заплатя не ми се ще да ги повтарям многократно заради грешки.
Re: Добра лаборатория в П-в за изследване на хормони.
« Отговор #1 -: Август 28, 2009, 15:33:11 pm »
аз моите ги правя в писанец и съм доволна,ако искаш влез в чата да си поговорим
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #2 -: Август 28, 2009, 19:47:29 pm »
Liubomira* , аз последно правих всичко във ВМИ. Оплаквания нямам, а и цените им са прилични.
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #3 -: Август 28, 2009, 21:42:06 pm »
Liubomira* , аз последно правих всичко във ВМИ. Оплаквания нямам, а и цените им са прилични.
Да, лабораторията на ВМИ е отличен избор! Всъщност всички лекари, работещи в "Хронолаб" са кадри от ВМИ! Аз лично съм доволна от Хронолаб. Резултатите се препокриват с тези от ВМИ, което ми говори, че би трябвало да са коректни. "Бодимед" имат отлична апаратура за хормони. Но пък по каса правят много малко неща, повечето са срещу заплащане!
"Писанец", ах как искам да им вярвам, но нещо не мога.....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Август 28, 2009, 23:14:55 pm »
Любе, ВМИ. Много от изследванията можеш да си ги направиш с направление.  :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com