0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

овулация придружена с бърза помощ
« -: Август 25, 2009, 14:27:57 pm »
защо боли така овуто,пиех ясмин около година но този месец внезапно ги спрях за да пражим бебе и съм предизжикала ову,мислите ли 4е мога да забременея веднага след хап4етата

« Последна редакция: Август 25, 2009, 14:32:54 pm от julia1805 »
Re: овулация придружена с бърза помощ
« Отговор #1 -: Август 25, 2009, 14:31:31 pm »
Джулия, дай малко подробности около случея.
Как се озова в бърза помощ? Как се установи, че тези болки са били точно от Ову, а не от нещо друго?
Винаги ли е така или това инцидент?
Трудно ще ти помогнем или дадем съвет ако нямаме достатъчно инфо :wink:

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #2 -: Август 25, 2009, 14:38:08 pm »
с думи като съм спряла ясмина съм предизжикала ову а защо е толкова болезнено не ми обясниха,дали тази яицеклетка този месец ше е годна 4увала съм 4е трябва да се из4ака след хап4етата
защо боли така овуто,пиех ясмин около година но този месец внезапно ги спрях за да пражим бебе и съм предизжикала ову,мислите ли 4е мога да забременея веднага след хап4етата

« Отговор #3 -: Август 25, 2009, 14:49:55 pm »
Чакай сега, че аз се обърках...
Пила си Ясмин и някъде посредата на блистера с противозачатъчни си ги спряла или след като си изпила 21-то хапче от билстера така си ги спряла, а следващия ти цикъл ( пръви след спирането им) е бил с много болезнено О?

Ако съм разбрала правилно трябва да си ги спряла по средата на схемата им за пиене и след спирането им да е имало О???
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #4 -: Август 25, 2009, 19:16:28 pm »
спрях ги по средата,бях изпила 10 хап4ета и след два дни ми доиде пак,интересува ме мога ли да забременея през този месец или трябва да се 4ака.
« Отговор #5 -: Август 25, 2009, 19:40:53 pm »
Ако нямате други репродуктивни проблеми е възможно при Ову след МЦ да се забременее. Противозачатъчните коригират МЦ и затова като си ги спряла след десетото хапче, на третия ден ти е дошло. Според мен не си предизвикала Ову, а МЦ и затова са били болките. От Ову до МЦ има период от 14 дни.

PS ( отговор на долната публикация) Извинявай не съм те разбрала правилно, като чета датите наистина си в Ову и не е предизвикано, това е момента на появяване при 28 дневен МЦ. Относно болките не знам от какво са, но не се притеснявай за яйцеклетката, защото ако Ясмина ги уврежда док. няма да ги предпписва.
Успех!
« Последна редакция: Август 25, 2009, 20:34:28 pm от glezenka »

« Отговор #6 -: Август 25, 2009, 20:09:27 pm »
може би не съм се изразила правилно,но на 06.08.спрях ясмин,на 10.08(4 дена след спирането)ми доиде.в4ера 24.08 се събудих с адски болки в корема и мъжа ми извика бърза помощ,след прегледа на гинеколога се оказа 4е в момента овулирам и доктора ми обясни 4е съм предизвикала ову,правихме опит за бебе сега ще 4акам,но ме интересува6е дали има опасност яицеклетката да не е здрава заради ясмина и дали не избързваме с бебето.благодаря ви