0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за коментар на графиката ми
« -: Август 17, 2009, 15:17:57 pm »
Бихте ли коментирали графиката ми.Мисля, че О е минала но покачването на температурата е много малко
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: Моля за коментар на графиката ми
« Отговор #1 -: Август 17, 2009, 19:59:54 pm »
Още е рано да се каже дали е минала О или предстои. От температурните ти стойности към момента не може да се разбере.
По-скоро трябва да следиш цервикалната слуз, имаш ли болки, чувствителност на гърдите, подуване на корема /понякога се получава по време на Ову/... Е, това са моите симптоми при О. и все си мисля, че и при другите е така.  :D
« Отговор #2 -: Август 18, 2009, 09:42:51 am »
Благодаря ти за отговора, но при мен няма такива симптоми.Май ще трябва да пробвам с тестове за овулация следващия месец
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Август 24, 2009, 07:33:41 am »
Графиката ти до тук не показва да е имало О.
Правилно ли измерваш БТ?
Добре е да правиш и тестове за О., с тях и Бт - О. се определя доста точно в домашни условия
Успех и дано скоро чудото да стане  :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Август 24, 2009, 22:43:38 pm »
Благодаря ти Денис меря Т всяка сутрин по едно и също време с живачен термометър 10мин.От следващия месец ще започна и с тестове за овулация.
« Отговор #5 -: Август 25, 2009, 10:08:17 am »
Моля някои които е в час с графиките да погледне и моята!Не е много пълна,но моето очудване е от това че ми се струва че температурата ми не мърда!Нормално ли е?
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #6 -: Август 25, 2009, 18:58:16 pm »
Моля някои които е в час с графиките да погледне и моята!Не е много пълна,но моето очудване е от това че ми се струва че температурата ми не мърда!Нормално ли е?

Гале,по тези стойности нищо не може да се каже.БТ не е мерена във началото,така че не може да се твърди със сигурност какво става.Едиствено мога да ти кажа че във ЛФ,БТ е сравнително постоянна...

пп Това е темичката на Петя,може да си пуснеш своя където ние ще коментираме само твойта графика... :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #7 -: Август 25, 2009, 23:05:06 pm »
 :oops:Много се извинявам и много ви благодраря!Ще си направя-нова съм :wink: :oops: