0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Фоликулометрия във Варна-Мола за актуална информация
« Отговор #20 -: Октомври 04, 2008, 10:10:00 am »
Миналия месец ходих при П.Цветкова,взе ми 30лв.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Момичета темата е малко стара, но и аз имам нужда от помощ. Моля да продължим дискусията - къде във Варна мога да отида на фоликулометрия, какви са цените и т.н. Между другото съм много доволна от д-р Александров, но виждам, че е много зает - сега приключват с АРТ процедурите, после почват множество лапароскопии на момичета и затова смятам, че няма да има време за мен. Моля за вашите отзиви "Къде" ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Здравей garga,
Аз съм ходила в АГ-то на ФМ ,но преди около 3 години. Разбирам,че не е много актуална информацията ,която ти давам ,но ако искаш може да провериш.. Отстрани на самата сграда на АГ-то , до бариерата където влизат колите има едно по-ниско тяло.Казваше се "Център за репродуктивно здраве" или нещо такова. Там съм ходила при Д-р Николов и бях доволна. Преглеждаше от 16 ч тогава, сега незнам.
Предполагам,че и в МД правят. Днес ще ходя и ще питам. 
*
Здравейте!И аз искам да си направя фоликуметрия,и чувам добри отзиви за д.Александров-в коя болница работи,за да ми запазят час от сега за октомври(тогава се прибирам от чужбина за малко и ми трябва насока че 6е е за кратко престоят ми).

*
Re: Фоликулометрия във Варна-Моля за актуалн&
« Отговор #24 -: Август 18, 2009, 13:00:26 pm »
Здравей zyza,
Д-р Александров работи в АГ-то на 7-мия етаж , телефона му е 0888 ******  .. но доколкото знам е много зает. Опитай все пак ,нищо не губиш. Успех ти желая !

Телефонът е премахнат от модератор!
За контакти с клиниките и лекарите ползвайте информацията която е дадена като публична от клиниките на тази страница.
« Последна редакция: Август 26, 2009, 09:58:51 am от beast »