0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Re: избор на болница?
« Отговор #40 -: Август 09, 2009, 23:42:11 pm »
Да споделя и моя опит за Пловдив - родих в бившата Втора градска болница при Д-р Карагьозян (малко говори, но отговаря на всички въпроси).Отделението е малко, поддържа се добра хигиена, всички бяха много внимателни и се грижиха отлично за мен и бебето.Не са ми казвали, че съм лигла като в деня след секциото не можех да стана от ниския хемоглобин, напротив. Акушерките и детската сестра много ми помогнаха за кърменето.Тръгнах си от там с усмивка.
« Отговор #41 -: Август 10, 2009, 00:58:22 am »
Момичета,
колкото по-вече ви чета по темата, толкова по-вече осъзнавам каква късметлийка съм била да родя в Де...... коментарите са излишни в случая.....
Сега чак си представих нещата, които могат да се случат при некомпетентно и нечовещко отнешение... не бях се замисляла преди и след раждането... честно.
Дано има по-малко инцеденти.

*
« Отговор #42 -: Август 10, 2009, 09:42:11 am »
Мдаммм...една моя приятелка, родила в ДЕ може да поспори доста с теб...примерно 24 часа, точно толкова, колкото лекарите в родилното са я държали да се мъчи с адски болки, очаквайки да роди нормално, ама то взело, че все пак не станало така и са прибегнали до така желаното от нея секцио.
« Отговор #43 -: Август 12, 2009, 04:10:12 am »
Мдаммм...една моя приятелка, родила в ДЕ може да поспори доста с теб...примерно 24 часа, точно толкова, колкото лекарите в родилното са я държали да се мъчи с адски болки, очаквайки да роди нормално, ама то взело, че все пак не станало така и са прибегнали до така желаното от нея секцио.

Не оспорвам. И тук е пълно с примери за некадърници. Просто яз явно съм попаднала на място. Моят лекар например, още много преди да стане ясно, че аз няма как да родя освен секцио /г-ца Дара беше застанала напреко в шкембето ми/, ми каза недвусмислено, че ако аз реша да е секцио, той ше направи така, че и медицински да бъде обосновано/ иначе имаше нещо, че касата не поема секцио по желание, без медицински причини/.