Мирослона, сега успявам да се включа по - подробно по темата, извинявай, онзи ден ми беше много кът времето - радвам се, че сте изяснили въпроса с Уиз Еър и вече нямаш притеснения
Относно билета - ползвали сме вътрешния полет Сф-Варна многократно и
никога не съм взимала на Мона билет за дете под 2г, който е с фиксирана цена от 50лв - независимо, че е била под 2г. Обадих се в офиса и от там ми казаха, че няма проблем да се посочат при резервацията два билета за възрастен. Ако вземете фиксиран бебешки билет, сте единствено с опцията детето да седи в скута ви. Ако вземете нормален билет - има отделно място за него, вече вие, ако предпочитате или ситуацията налага, пак може да е в скута ви детето, като за целта дават допълнителен удължаващ колан. Ние си ползваме отделната седалка с голямо удоволствие и гордост.
Вече как стои въпросът с количките (при бебе имате право да пренасяте безплатно и бебешка количка), ако вземете на детето билет за възрастен - не знам, не сме носили такава.
Мирослона, приятен и безавариен полет, който м/у другото при мен никога не е привишавал 30мин, толкова го обявява и стюардесата (30-40мин), не знам защо в резервацията го дават цял час. Весело изкарване в хубава Варна!