0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: РОЗОВО ТЕЧЕНИЕ - 6 г.с.
« Отговор #120 -: Октомври 14, 2008, 16:22:05 pm »
Много се радвам за теб стискам ти палци всичко да е наред до края.
*
« Отговор #121 -: Март 07, 2011, 20:22:17 pm »
Здравеите и аз сам в 6г седмица лекарката каза че имам плоден сак жьлто тяло и ембрион много мальк но не виждала сьрдечен пулс много се притесних другия вторник сам на преглед дали е рано да се види успех на всички
решението да имаш дете означава да позволиш на сьрцето си завинаги да броди извьн тялото ти
« Отговор #122 -: Август 17, 2011, 13:08:09 pm »
Здравейте! Аз съм в 6-та г.с. и имам познатото кафяво зацапване.Преди 6 месеца имах миссед в 10та седмица и всичко започна по този начин,както сега.Бях на лекар,понеже като видях зацапването и мн се стреснах(то си е за стряскане де),изписа ми дуфастон 2х1 и сега лежа в нас.Първите 4 дни като почнах да го приемам нямах зацапване,но от неделя до момента пак ми зацапва и вече съм в чудо...На преглед съм чак на 24-ти да чуем сърчице,но незнам как ще преживея до тогава...
*
« Отговор #123 -: Август 24, 2011, 16:24:30 pm »
Здравейте! Аз съм в 6-та г.с. и имам познатото кафяво зацапване.Преди 6 месеца имах миссед в 10та седмица и всичко започна по този начин,както сега.Бях на лекар,понеже като видях зацапването и мн се стреснах(то си е за стряскане де),изписа ми дуфастон 2х1 и сега лежа в нас.Първите 4 дни като почнах да го приемам нямах зацапване,но от неделя до момента пак ми зацапва и вече съм в чудо...На преглед съм чак на 24-ти да чуем сърчице,но незнам как ще преживея до тогава...
С лежане колкото да станеш до тоалетната.Аз и с двете си бременности лежах до 4-ия месец за задържане.Лекарства,покой и...успех! :)

« Отговор #124 -: Септември 23, 2011, 18:16:41 pm »
Здравейте!
пак пиша по лош повод.В сряда 21,09, си направих тест за бременност,който се оказа положителен.Но сега отново започна кафявото зацапване,не съм ходила на доктор,защото са почивни дни и не знам какво да правя.Утре дори съм на работа и не знам как ще изкарам до понеделник.Имам един мисед аборт в 9г.с. кухо яйце.
Моля ви,дайте ми някакъв съвет!!!
« Отговор #125 -: Септември 23, 2011, 18:20:40 pm »
Здравейте!
пак пиша по лош повод.В сряда 21,09, си направих тест за бременност,който се оказа положителен.Но сега отново започна кафявото зацапване,не съм ходила на доктор,защото са почивни дни и не знам какво да правя.Утре дори съм на работа и не знам как ще изкарам до понеделник.Имам един мисед аборт в 9г.с. кухо яйце.
Моля ви,дайте ми някакъв съвет!!!
Според мен опитай да намериш някъде гинеколог, ако трябва отиди до спешното да те погледнат и да ти предпишат лекарства.Стискам палци този път всичко да е наред!