0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Д-р Константинова от Русе
« -: Април 14, 2009, 15:59:09 pm »
Здравейте момичета,имате ли лични наблюдения върху работата на доктор Теодора Константинова - гр.Русе. Ще се радвам да споделите опита си евентуално като нейни пациентки.Иска ми се да посъбера малко информация за нея ,въпреки че съм ходила при нея на преглед веднъж и ми направи доста добро впечатление.Ще чакам отговорите Ви  :wink:

*
Re: Д-р Константинова от Русе
« Отговор #1 -: Април 15, 2009, 17:32:32 pm »
зависи какъв е проблема за който ходиш при нея.ако е репродуктивен няма как да ти помогне.не е компетентна в тази област.вобще в русе няма такъв специалист.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #2 -: Май 19, 2009, 11:31:38 am »
Първият ми гинекологичен преглед изобщо бе при нея! Изключително съм недоволна! За нула време ме прегледа вагинално и на видеозон и ми каза диагнозата толкова бързо, че чух 2 думи само. Взе си парите и ме изпрати! Това бе 2000 година. Но имайки предвид, че съм била на 19 год. и диагнозата бе поликистоза, за която не знаех нищо. Лекарството не ми действаше никак добре - така че това ми бе първият и последен път при нея! Имам наблюдение и за операция  в частната гинекологична клиника - ужасно! Но все пак има и хора, които я харесват! Просто аз не съм от тях! Надявам се да съм помогнала!
« Отговор #3 -: Май 20, 2009, 13:37:38 pm »
Интересите на Г-жа/за съжаление докторската професия не се предава по наследство/ Константинова отдавна не са в гинекологията, а за репродуктивната система-съвсем. Неведнъж го е доказвала по време на прегледите ми, като съм се замисляла. За съжаление бях малка и без информация, въобще... сега давам всичко ако мога да върна времето назад и да не се стигаше дотук...
Това е личното ми мнение, от личния ми опит, няколко годишен при това, и никого не ангажирам с него.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #4 -: Май 20, 2009, 23:26:03 pm »
Първият ми гинекологичен преглед изобщо бе при нея! Изключително съм недоволна! За нула време ме прегледа вагинално и на видеозон и ми каза диагнозата толкова бързо, че чух 2 думи само. Взе си парите и ме изпрати! Това бе 2000 година. Но имайки предвид, че съм била на 19 год. и диагнозата бе поликистоза, за която не знаех нищо. Лекарството не ми действаше никак добре - така че това ми бе първият и последен път при нея! Имам наблюдение и за операция  в частната гинекологична клиника - ужасно! Но все пак има и хора, които я харесват! Просто аз не съм от тях! Надявам се да съм помогнала!
Моето посещение при нея е същото като на izi.

« Отговор #5 -: Ноември 06, 2009, 11:45:56 am »
Д-р Константинова за мен специално е номер 1 в Русе. Никога не ходете при д-р Георгиев, по-голям простак и грубиян от него няма. Ако имате някакви колебания, относно това с кой специалист да се консултирате, горещо ви препоръчвам Д-р Константинова!!!
*
« Отговор #6 -: Ноември 06, 2009, 12:39:20 pm »
Както казах и по горе - зависи от естеството на проблема.Тук основно говорим за стерилитет.Убедена съм че д-р Константинова няма понятие по тази дисциплина.Така че бих се поколебала действително кой да посетя в Русе.Много просто - при никой.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #7 -: Ноември 06, 2009, 16:27:12 pm »
бих се поколебала действително кой да посетя в Русе.Много просто - при никой.
:good_post:

Подкрепям Ния, не си струва да си губиш времето при нашите "светила"

[/url]
« Отговор #8 -: Ноември 12, 2009, 12:48:22 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
ОТ РУСЕ СЪМ  МНОГО ИЗПЛАШЕНА . ДРУГАТА СЕДМИЦА МИ ПРЕДСТОИ ЛАПАРОСКОПИЯ ПРИ Д-Р КОНСТАНТИНОВА В КЛИНИКА ЕСКУЛАП.ИМАМ ШОКОЛАДОВА КИСТА НА ЛЕВИЯ ЯЙЧНИК. МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ И МНЕНИЯ . БЛАГОДАРЯ
*
« Отговор #9 -: Ноември 12, 2009, 17:51:52 pm »
Здравей.Потърси адекватна помощ в гр.Тутракан при д-р Бойчев.Там със сигурност ще си спокойна и в сигурни ръце.И аз на твое място ще съм изплашена в Русе.
« Отговор #10 -: Януари 20, 2010, 13:44:33 pm »
Благодарение на "добрата" Константинова, преди 17 години останах без двете тръби и голяма част от яйчниците... За съжаление нямаше как да я осъдя и да не помирише повече болница и пациенти!

бих се поколебала действително кой да посетя в Русе.Много просто - при никой.
:good_post:

Подкрепям Ния, не си струва да си губиш времето при нашите "светила"

Абсолютно!!!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #11 -: Февруари 07, 2010, 14:20:39 pm »
Един съет от мен,като човек,който много си е изпатил.Не ви препоръчвам абсолютно никой гинеколог от Русе.Бягайте в Тутракан,защото в Русе само ще си загубите времето.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2010, 15:50:21 pm »
Изкуших се да се включа.
Както знаете, за всеки лекар има и добри, и лоши отзиви.
Аз съм пациентка на д-р Константинова и съм доволна от нея.
При нея родих. Лежала съм и на 2 пъти в Ескулап и съм доволна от отношението там.

Вярно е това, което някои споделят, че в кабинета си доста бърза и често оставаш с усещането, че не те е доизслушала. сякаш бърза за следващия пациент, който чака. Като на конвейр кара малко.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2010, 16:06:48 pm »
Когато нямаш проблеми и бременноста ти протича леко и гладко всеки ще е добър лекар.Но ние тук говорим за стерилитет а докторите в Русе са много боси в тово отношение.Мен ме стимулираха за по добра овулация,за да стане бебето без да ми направят нито едно изследване,дори спермограма на съпруга ми не пуснаха а в крайна сметка се оказах с две запушени и силно увредени тръби.Извинявям се за тона,но когато човек не е имал никакви проблеми при забременяването почне да хвали доктори,от които нищо не става.Неискам да обиждам никого,но това е самата истина.
« Отговор #14 -: Февруари 08, 2010, 08:34:47 am »
Когато нямаш проблеми и бременноста ти протича леко и гладко всеки ще е добър лекар.Но ние тук говорим за стерилитет а докторите в Русе са много боси в тово отношение.Мен ме стимулираха за по добра овулация,за да стане бебето без да ми направят нито едно изследване,дори спермограма на съпруга ми не пуснаха а в крайна сметка се оказах с две запушени и силно увредени тръби.Извинявям се за тона,но когато човек не е имал никакви проблеми при забременяването почне да хвали доктори,от които нищо не става.Неискам да обиждам никого,но това е самата истина.

Охоооо, повярвай ми, имала съм огромни проблеми с бременностите си. Не е била една. Ама хайде, да не се надцакваме сега тук кой е по-рисков и кой с повече проблеми! Не съм длъжна да ти изброявам сега тук всички усложнения от втората си бременност. Много бяха, повярвай ми. И аз бях стимулирана преди въпросната бременност. Започна като триплодна. Родих преждевременно едно живо бебе с много усложнения и с опасност за живота и едно мъртво. Но за всички усложнения, които са настъпили - няма да ти давам отчет.

Знам за какво говорим тук!
Не съм от вчера потребител на сайта!

П.С. "Не искам" се пише отделно.
А "бременността" се пише с две Т!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #15 -: Февруари 08, 2010, 19:41:06 pm »

Охоооо, повярвай ми, имала съм огромни проблеми с бременностите си. Не е била една. Ама хайде, да не се надцакваме сега тук кой е по-рисков и кой с повече проблеми! Не съм длъжна да ти изброявам сега тук всички усложнения от втората си бременност. Много бяха, повярвай ми. И аз бях стимулирана преди въпросната бременност. Започна като триплодна. Родих преждевременно едно живо бебе с много усложнения и с опасност за живота и едно мъртво. Но за всички усложнения, които са настъпили - няма да ти давам отчет.

Знам за какво говорим тук!
Не съм от вчера потребител на сайта!

П.С. "Не искам" се пише отделно.
А "бременността" се пише с две Т!
Хайде,часа по правопис започна.
Първо нищо не искам да ми обясняваш,аз си имам собствено мнение за докторите в Русе.
Второ много съжалявам за това,което си преживяла и истински ти съчуствам.Само че моята стимулация беше при запушени и силно увредени тръби.Това е разликата.Следващият път прочети до край написаното.
« Отговор #16 -: Февруари 09, 2010, 10:06:52 am »
Здравейте момичета аз също съм от Русе
не си опъвайте нервите излишно за всеки един лекар независимо от кой град е ще се чуят противоречиви мнения за един даден лекар е добър за други не истината е че за репрудоктивни проблеми все още в русе няма достатъчно добър специалист и няма смисъл да си губят времето парите и нервите в Русе аз също съм ходила при константинова и не съм доволна но както казах вече на друг пък може да е помогнала така че не си хабете нервите в подобни дискусии защото е безмислено никой не ще може да промени мнението на другия.Желая ви успех и стискам палци на всички  :balk_21: