Аля,не се притеснявай.Успокой се,до колкото е възможно ,защото ми звучиш много притеснена и уплашена.
Аз съм от Пловдив и първите ми изследвания за токсоплазмоза,тези при които тя е положителна са правени в лабораторията на ВМИ.Тоест много надеждна и реномирана лаборатория.Както виждаш обаче имам положителни резултати и за минала и за настояща инфекция.По съвет на моя гинеколог-д-р Даскалов,пратих кръв до националната лаборатория за заразни и паразитни болести.От там резултатите ми са отрицателни,както за настояща,така и за минала инфекция.Тоест не само,че сега не съм болна,но и никога не съм била!!!Идея си нямам как е възможно във ВМИ да объркат резулатата ми до толкова?!?
Моя съвет е да не правиш повече изследвания в обикновени лаборатории,а направо да намериш начин да се изследваш в Националната.Ако не си от София,за да отидеш на място,мога да ти напиша адреса на лабораторията,имам и телефони за връзка,за да се уговориш с тях как да стане изследването.
Успех,дано и при теб да се окаже лабораторна грешка,като при мен и пиши какво е станало!!