0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Естрофем-как действа?
« -: Юни 09, 2007, 16:21:12 pm »
Момичета,здравейте!Извинявам се че пускам нова тема,но питам от името на една приятелка и търся бърз отговор.Тя прави трансфер на замразени ембриони и вчера й беше теста.За съжаление е отрицателен,но М. няма.Казах й да не отписва опита /трети трансфер й е/,но тя смята,че М. няма да й дойде докато пие Естрофем.А аз се притеснявам,че ако има бременност и спре лекарствата,които взима може нещо да се обърка.Истината е,че никога не са ми изписвали това лекарство и не знам нищо за него,затова се извинявам ако звуча глупаво.Просто много искам момичето да успее и теста просто да не е отчел правилно и се притеснявам,че тя може прибързано да спре лекарствата.Дайте съвет,моля ви!
Re: Естрофем-как действа?
« Отговор #1 -: Юни 09, 2007, 16:58:17 pm »
А какво са и казали лекарите? Кръвен ли беше теста?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Юни 09, 2007, 17:31:27 pm »
Аз съм го взимала, по две на ден, през втората половина.
Закъсня ми три дни и ми дойде докато го взимах.
Но мисля, че закъснението беше от утрогестана.
« Отговор #3 -: Юни 09, 2007, 18:28:12 pm »
Правила е уринен тест.Тя е от по-малък град и е много сложно с кръвния.Не иска да звъни на лекарката.И понеже е същата лекарка при която ходех и аз знам,че понякога по телефона не е много отзивчива и честно казано вярвам повече на съветите които ще получа от вас.В крайна сметка тя ще си реши,но някак много ми се иска да е станало и не вярвам на теста й.Благодаря ви за отговорите.
« Отговор #4 -: Юни 09, 2007, 18:30:46 pm »
Щом е уринен според мен най добре да изчака и да не спира лекарствата, поне до понеделник когато може да се консултира лично. Успех!