0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Менструацията ми закъснява
« -: Юни 23, 2009, 11:24:58 am »
Здравейте,аз съм на 35 години.Менструацията ми трябваше да е около 20.06.Капна ми капчица,след това 2 дни имаше розовко само при бърсане,на превръзката нищичко.Сега и при бърсане няма никак.А имам болки в корема като при менструация и гърдите ми са напрегнати и болезнени,преди 15 г. съм имала филикуларна киста.Дали може да е отново такова нещо или бременност.Имам 3 момиченца,тъй че и бременност вече не ми се иска.Стискам палци на всички вас да успеете да забременеете и да ви радват дечицата.Моля който е имал киста да ми напише дали е имал не6то подобно :(
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Менструацията ми закъснява
« Отговор #1 -: Юни 23, 2009, 21:14:16 pm »
Вместо да се чудиш и да гадаеш, направи тест за бременност и поне едното предположение ще го отхвърлиш. Ако минат още няколко дни и няма цикъл на лекар и това е.
« Отговор #2 -: Юни 24, 2009, 16:15:22 pm »
Отидох,няма бременност,малки и нищожни кистички,каза ми да почакам до 2-3 дни и ако не ми текне дотогава ми изписа orgametril 5mg  за 5 дни :2пъти по 2.След като ги изпич ще минели 4-5 дни и трябва да ми дойде.Незнам,но и днес съм си все така,ако до събота няма промяна ще трябва да започна хапчетата.Каза ми че лигавицата ми не иска да се "излющи".Каквото и да значи това  :(,притеснена съм много.
« Отговор #3 -: Юни 24, 2009, 16:48:04 pm »
btkicoeli ако беше фоликулярна киста док щеше да ти каже.
Въпреки, че ако е бременност то май още е рано да се види на узито, закъснява ти едва четири дни.
Само не разбирам има или няма малки кистички. Може просто да е ановулаторен цикъл и затова да се получава така. Друго не ми хрумва, дано се включи още някой.
Иначе ако няма бременност, Оргаметрила ще ти помогне, аз съм пила няколко пъти и след като го спра до седмица се появява цикъл.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #4 -: Юни 24, 2009, 18:18:38 pm »
btkicoeli ако беше фоликулярна киста док щеше да ти каже.
Въпреки, че ако е бременност то май още е рано да се види на узито, закъснява ти едва четири дни.
Само не разбирам има или няма малки кистички. Може просто да е ановулаторен цикъл и затова да се получава така. Друго не ми хрумва, дано се включи още някой.
Иначе ако няма бременност, Оргаметрила ще ти помогне, аз съм пила няколко пъти и след като го спра до седмица се появява цикъл.

Имам няколко мънички кистички,но лекарката каза че те немогат да ми пречат толкова,а за бременност си направих и тест-отрицателен е.А менструацията ми незакаснява,а капе по капка две на ден,колкото на превръзката ми да е около стотинка петънце
« Отговор #5 -: Юни 24, 2009, 18:26:24 pm »
btkicoeli, мисля че остава да слушаш док. Може просто до няколко дни да ти дойде и това зацапване да е признак за това, и лигавицата да се "мъчи да се излющи".
Щом няма голяма киста, и си правила и тест за бременност и той -, мисля, че остава да се довериш на док.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #6 -: Юни 24, 2009, 18:29:11 pm »
Да,доверявам се,но ми е притеснено много.За6то ми се случва,никога не ми е закъснявало,а и винаги съм била с много обилна менструация,дори са ми били инжекция за спиране.а сега :(.Странно е
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #7 -: Юни 24, 2009, 20:09:19 pm »
Виждам, че в подписа си имаш лентичка за диета. Да не би да си се сложила на някоя "свирепа" диета? Чувала съм, че при някои жени се получава разбъркване на хормоните, което може да доведе до проблеми с цикъла.
Всяка диета е нещо много стресиращо за организма.
« Отговор #8 -: Юни 25, 2009, 13:44:35 pm »
Благодаря на всички.Днес ми текна обилно,както трябва  :lol:.Май има значение и диетата,а и напоследък съм по-натоварена.Спокойна съм вече :cheerleader: :cheerleader:
« Отговор #9 -: Юни 26, 2009, 16:03:04 pm »

пиша ви във връзка проблимите ми с месечния ми цикъл.На 19 години съм, цикълът ми беше редовен до сега.Закъснявало ми е но най-много с 5 дни.Преди 2 години се наложи да направя аборт, но дори и след това съм нямала проблеми.Миналият месец ми закъсня 14 дни и поради тази причина отидох на лекар.Прегледа ме и ми направи цито намазка, след което ми изписа примолут нор 5.Трябваше да ги пия 5 дни по 4 пъти на ден.След като ги изпих ми дойде.Резултатът от цито намазката ми е пап II, гинекологът ми каза, че всичко е наред.Но този месец отново ми закъснява вече 11дни.Искам да ви попитам според вас на какво може да се дължи това и дали мога пак да използвам промилут, за да го предизвикам.Благодаря Ви предварително!
*
« Отговор #10 -: Юни 26, 2009, 16:23:29 pm »

пиша ви във връзка проблимите ми с месечния ми цикъл.На 19 години съм, цикълът ми беше редовен до сега.Закъснявало ми е но най-много с 5 дни.Преди 2 години се наложи да направя аборт, но дори и след това съм нямала проблеми.Миналият месец ми закъсня 14 дни и поради тази причина отидох на лекар.Прегледа ме и ми направи цито намазка, след което ми изписа примолут нор 5.Трябваше да ги пия 5 дни по 4 пъти на ден.След като ги изпих ми дойде.Резултатът от цито намазката ми е пап II, гинекологът ми каза, че всичко е наред.Но този месец отново ми закъснява вече 11дни.Искам да ви попитам според вас на какво може да се дължи това и дали мога пак да използвам промилут, за да го предизвикам.Благодаря Ви предварително!

Недей да пиеш лекарства без преглед, все пак не знаеш на какво се дължи закъснението ти, дали е същото и ..., така че бързо на док и той каквото ти каже, това прави.

« Отговор #11 -: Юни 26, 2009, 16:38:14 pm »
Благодаря за бързия отговор.в интерес на истината когато попитах лекарката дали мога пак да пия от тези хапчета ми каза,че може още 2-3 пъти така да го предизвикам и след това, ако се наложи да го регулираме с др лечение.Но все пак ми се искаше да чуя повече мнения по въпроса
*
« Отговор #12 -: Юни 26, 2009, 16:53:56 pm »
Благодаря за бързия отговор.в интерес на истината когато попитах лекарката дали мога пак да пия от тези хапчета ми каза,че може още 2-3 пъти така да го предизвикам и след това, ако се наложи да го регулираме с др лечение.Но все пак ми се искаше да чуя повече мнения по въпроса

Това сега ли ти го каза или при първия път? Все пак си мисля, че току така без преглед не е хубаво да вземаш лекарства. А ако все пак си бременна? Независимо дали искаш детето или не?