Зори, ха честит ти цикъл мила...
На мен като ми дойде нормалния цикъл след втория кюртаж... направих малко тържество в къщи...такава радост беше...след всичките притеснения..
Питаш какво бихме направили на твое място.
Според мен е редно да се изчакш ПОНЕ още 1 цикъл. И то, да си дойде сам.
Смятам, че никой лекар не би ти направил стимулация, само 1цикъл след кюртаж. Забрави за сега за Клостила.
-
Мнението на лекарите е че трябва след мисед 3 цикъла пазане. Лекарите като казват 3 месеца разбират 3 цикъла. (28 дни=1месец)
Лекуващия ми лекар и този който ми прави абразиото ми казаха: "пазите се 3 цикъла". Дори имаше идея да пия противозачатъчни за да се регулирали хормоните.... ама друг е въпроса че вече не ща да чуя за противозачатъчни....
доц. Кременски каза, според него 2 цикъла са напълно достатъчни.
На мен след като се наложи да се повтори кюртажа, пак ми казаха: "от тук на сетне пак броиш 3 цикъла". Нищо че самия мисед се е случил преди 2месеца.
Месеците в случая, явно нямат значение.
Циклите са важни, за да се настроят хормоните.
Аз лично, свалих ембаргото след втория цикъл.
-
Трябва да изчакаш поне още 1 цикъл, защото този ти е бил предизвикан, не си е дошъл сам, значи хормоните са доста поразбъркани. Дай им време да се нормализират.
Не пришпорвай нещата.
Знам че много искаш, и нямаш търпение да почнеш пак, но на този организъм му трябва време да се възтанови.
Дай му го... като през това време направш всичко възможно да подготвиш организма за бъдещото бебе. Витамини, полезни храни, малко спорт... такива разни работи.
Щом стана още с първата стимулация, пак ще стане... изобщо, ама изобщо нямай никакви съмнения за това. Това което се е случило, просто е било мал-шанс. Гледай напред и ще видиш че нещата ще се подредят по най-хубавия начин.
Накратко, изчакай ПОНЕ още един цикъл... и тогава вече почвай да мислиш за нови опити, и ако лекаря ти прецени че може и за евентуална стимулация.
Посъветвай се и с твоя лекар.
От мен Целуфки.