0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

незнам какво да правя
« -: Април 07, 2006, 11:49:53 am »
Здравейте момичета,
имам чувството, че отчаянието ме е завладяло съвсем. 1.5 години след спонтанен аборт и опити, не се получава. Спермограмата на съпруга ми е нормална, моя цикъл си е редовен, нямала съмм усложнения след аборта.
Уви... Другия месец реших да си направя снимка на тръбите. Истината е ,че ужасно ме е страх и съм объркана, но съм решила да го направя, просто трябва да се върви нанякъде. На 32 съм, скоро ще стана на 33 и това също много ме притеснява. Освен това напоследък с това бебепрравене имам чувството, че съм някакъв робот, който прави секс по часовник без никакво удоволствие. Някои хора около мен ми повтарят, че това, че неставало се дължало на психическо затормозяване, незнам може би и в това има истина. просто се чувствам много, много объркана и сломена.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
незнам какво да правя
« Отговор #1 -: Април 07, 2006, 11:54:50 am »
Руриана,
и аз съм имала такива моменти, само не се отчайвай.  Направи си цветна снимка, няма нищо страшно, всичко трае има-няма 5 минути, освен това много момичета не ги боли, мен например.  Виж, във форума наскоро се обсъждаше една тема за цветна снимка, там има полезни съвети, прочети я.  А относно възрастта ти - има много жени забременели на твоята възраст, а и доста по-напреднали във възрастта.  Направи каквото е необходимо като изследвания, за да се види каква е и има ли причина да не става.
Желая ти успехя
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
незнам какво да правя
« Отговор #2 -: Април 07, 2006, 11:55:32 am »
Мила, 99% от момичата сме със същите чувства и мисли като теб. Не се плаши от снимката, правилно, трябва да се върви на някъде. Ако е хубав резултата - идеално, ако ли случайно не - ще знаеш какво трябва да правиш, а не да тъпчиш на едно място.
Кажи къде е правена спермограмата на кандидат таткото и дали е разширена с морфология по Крюгер?
А относно това, че може би от много мислене не става бебето и че се дължи на психиката. Кажи им да ти кажат рецепта за немислене. Секса? То е ясно. Силно се надявам като стане бебето един ден и след като се роди, нещата да се нормализират и да почна отново да изпитвам удоволствие от секса.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

спермограма
« Отговор #3 -: Април 07, 2006, 12:04:42 pm »
правена е при д-р Александров Варна и да , по Крюгер е
незнам какво да правя
« Отговор #4 -: Април 07, 2006, 12:13:26 pm »
Ами остава да чакаш резултата от снимката? И не се притеснявай. Само прочети хубаво, на кой ден се прави, какви изследвания преди това...
Успех!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
незнам какво да правя
« Отговор #5 -: Април 07, 2006, 12:19:19 pm »
Рури успех със снимката мила. Аз съм със същият проблем след извънматочна 2 години неможех да забременея, после спонтанен и вече 1,5 години чакам да стане. Правила съм две цветни снимки след всяка гадна случка по една, но сега най-накрая пуснах и хормони и се оказа проблем там. Разбира се това не значи че при теб нещата стоят по същият начин, но се захващай да търсиш причината защото от чакай още малко има време и хиляди измислени и не до там измислени МБ и изследвания за бактерии, минаха 4 години при нас. Бавно полека но действай по-въпроса  :balk_21: Успех отново!!! :balk_21:  :grouphug2:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
незнам какво да правя
« Отговор #6 -: Април 07, 2006, 12:59:41 pm »
направи си изследване за бактерии преди снимката  :D предполагам че доктора ще ти каже но в случай че забрави ти му напомни.Желая ти всичко да мине добре
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
незнам какво да правя
« Отговор #7 -: Април 07, 2006, 14:29:46 pm »
Руриана, да те успокоя и аз за снимката - и мен не ме боля  :) Само дето толкова време я отлагах и брах страх.
Знам как се чувстваш и колко тъпо ти звучи постоянното повтаряне, че не трябва да го мислиш. Ама как да стане това никой не може да ти каже :( И за секса те разбирам - особено сега, след двете инсеминации направо никакво желание нямам за секс.
Така че не забравяй, миличка, че не си сама. Има много момичета, които те разбират и ще те подкрепят емоционално и със съвети. Успех с цветната снимка и да кажеш после какъв е резултатът  :)

*
незнам какво да правя
« Отговор #8 -: Април 07, 2006, 16:21:38 pm »
УСПОКОИСЕ немога да кажа ,че мен неме боля но всичко е много барзо успех и без притеснения :crossfingers:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
незнам какво да правя
« Отговор #9 -: Април 07, 2006, 20:43:49 pm »
Izvinavajte ce ste pisa na latinica,no imam problem s programata!
Mila ne se pritesnavaj ot snimkata ,men licno dosta me bola no zor bese samo 5 min.i to ot lavata strana zastoto e zapusena.Ne e strasno.
Izsledvaj si hormonite i proveri ovulacia.
Posle si izsledvaj za hlamidia,fosfolipidni antitela!Ne se pritesnavaj ,moze da se ukaze ce namas nikakyv seriozen problem.
Mojata prijatelka 4 godini nemoza da zabremenee i slet kato napravi vsicki izsledvania i se okaza ce vsicko e nared se uspokoji,i slet 2 meseca zabremena!
Mezdu drugo ima mnogo momiceta zabremenali tocno slet cvetna snimka!!!!!Taka ce smelo napred i kuraz!USPEH mila. :lol:  :lol:  :lol:
*
Re: незнам какво да правя
« Отговор #10 -: Април 07, 2006, 22:32:33 pm »
Не се страхувай давай напред смело,то каквото има да става ще стане,пробвай всичко за да не сажаляваш,че не си опитала,стискаме ти палци!
благодаря
« Отговор #11 -: Април 08, 2006, 10:19:13 am »
благодаря момичета, днес ми дойде, така че предполагам петък или
сл.понеделник ще отида на снимката, ако всичко е наред с МБ, която пуснах в четвъртък
никога през живота си не съм се чувствала толкова безсилна, а аз съм силен човек по принцип. И по принцип издържам на много неща.
Но от чакане както видях и аз файда няма.