0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #20 -: Април 03, 2006, 15:04:13 pm »
Не знам, но не е ли по-добре,когато има хиперстимулация трансфера да се извърши в друг цикъл, т.е. със замразени ембриони? Тогава организмът , така да се каже ще е по-силен.
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #21 -: Април 03, 2006, 17:27:04 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата ,  разбирането и  съветите.Само вие може да ме разберете, само на вас мога да споделя.Сега ме чака яка почивка , заредена само с положителни емоции спирам да мисля за бебета и доктори , оставям всичко зад гърба си и продължавам напред.Даже още тази вечер ще спретна едно парти :band: Лошите мисли не помагат на никой.Хайде много поздрави и целувки на всички.И едно голямо благодаря :thankyousign:
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #22 -: Април 03, 2006, 17:29:15 pm »
Браво мило тигърче, само така! С теб сме! :lol:  :lol:  :lol:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #23 -: Април 03, 2006, 18:36:49 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата ,  разбирането и  съветите.Само вие може да ме разберете, само на вас мога да споделя.Сега ме чака яка почивка , заредена само с положителни емоции спирам да мисля за бебета и доктори , оставям всичко зад гърба си и продължавам напред.Даже още тази вечер ще спретна едно парти :band: Лошите мисли не помагат на никой.Хайде много поздрави и целувки на всички.И едно голямо благодаря :thankyousign:
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #24 -: Април 03, 2006, 19:19:20 pm »
Ако има някой с полужителен резултат предшестван от хиперстимулация моля нека да пише!!!! Едва ли има...!!!!Аз също получих  хиперстимулация и понеже ми беше за първи път докато се осетя и той трансфера мина, а аз съм си и мазохишче подух се като плондир можех да дишам само в седнало полужение обаче неее ше търпим нали бебе правим трая си пред доктора да не ме помисли за мрънкалник :balk_132:  и така :bfn:  :balk_144: Та кому беше нужна тази хиперстимулация???? док каза, че се прави с цел производство на повече прогестарон, а защо тогава имах нисък прогестарон??? :dontknow: въпреки че се тъпчех с утрогестан.... абе май всичко си е божа работа!!!!Съжелявам  тigra за неуспешния опит :balk_144: ,но да знаеш, че бебчо е там някъде ите чака!!!!Успех!!!  :balk_602:
За моя втори опит ICSI
« Отговор #25 -: Април 03, 2006, 19:20:47 pm »
Цитат на: Faith
Ако има някой с полужителен резултат предшестван от хиперстимулация моля нека да пише!!!!

Сигнус  :D
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #26 -: Април 03, 2006, 19:24:06 pm »
а синдрома развила ли го е?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За моя втори опит ICSI
« Отговор #27 -: Април 03, 2006, 19:25:57 pm »
Цитат на: little_rabbit
Цитат на: Faith
Ако има някой с полужителен резултат предшестван от хиперстимулация моля нека да пише!!!!

Сигнус  :D

нека не бъркаме нещата!

Сигнус разви ОХСС СЛЕД трансфера, а не преди него!
това са две доста различни състояния!

развитие на ОХСС след трансфер обикновено се счита за индуцирано от наличие на бременност и е добър прогностичен знак.
докато при развитие на ОХСС преди трансфера, както четем от Мели, в някои клиники направо отменят по-нататъшната процедура.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

За моя втори опит ICSI
« Отговор #28 -: Април 03, 2006, 19:36:48 pm »
Цитат на: jam
нека не бъркаме нещата!

Нищо не бъркам, тя попита, аз отговорих. Уточнения не е имало.