0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
здравейте!пускам нова тема,за която не е говорено много.мисля че тя 6те е много интересна за момичетата които не за раждали,а и не само за тях.Аз имам такъв проблем.И лекарите ми казаха че трудно(ако не и невъзможно)ще имам дете.В началото не вярвах,но от месец февруари се опиваме безуспешно.Кажете ми какво дса правя?Обгарят ме само периодично със солкоджин,но маи пак се е влу6ила.Какво мислете?Мога ли да имам дете
:):)url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=di_1984][/url]:)
*
Re: раничка на шийката на матката.бременност
« Отговор #1 -: Юни 05, 2009, 13:30:26 pm »
Първо от февруари са минали колко - 2, 3 цикъла  :wink:
И лекарите ми казаха че трудно(ако не и невъзможно)ще имам дете.
Това е смешно!
Лекувай раничката!
« Отговор #2 -: Юни 05, 2009, 14:15:17 pm »
И лекарите ми казаха че трудно(ако не и невъзможно)ще имам дете.
Абсолютни глупости,що за изказване?!
Моят съвет е да отидеш да ти изгорят раничката и да не я мислиш повече,а единственото което трябва след това е контролни цитонамазки на 6 месеца.

*
« Отговор #3 -: Юни 05, 2009, 14:40:17 pm »
Аз също имам раничка, от 4 години, но никой не ми е казвал такова нещо. Без необходимите изследвания, раничка ей така не се гори. Първо цитонацка и колпоскопия- изследване при коте товят лекар ще ти види раничката под микроскоп. От там нататък ще ти каже какво следва, какви изследвания са необходими ,но ако не ти каже го питай. При мен а 2 пъти ми се наложи да си правя биопсия - имах съмнителни възпалителни участъци и в последствие се разбра,че съм носител на HPV и то тази година преди почти 2 месеца. За щастие не съм ностел на нито един от вискорисковите типове. Сега не мога да се сетя с какво ми третираха раничката по време на биопсията!