0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Първа юнска седмица (01.06 - 07.06)
« Отговор #80 -: Юни 07, 2009, 11:51:52 am »
Добро утро!  :lol:  Мина и това ДРЗ!  :( Радвам се, че се запознах с нови мацки от форума и че видях любимите си чумки и змийки на живо!  :lol: Особено се радвам, че се запознах с една триглава много луда лисичка!  :wink: :lol: Беше страхотно изживяване!  :lol: Желая ви приятен ден! Днес смятаме да почиваме малко с милото!  :lol: А и още нещо - почвам диета... изглеждам ужасно и се чувствам така...
За това ви черпя само по кафенце!  :wink: :lol:

Едва ли ще мога така да си пия кафето, но поне малко да се вталя...

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #81 -: Юни 07, 2009, 13:27:36 pm »
Добър ден.
Душе, много се радвам, че си си изкарала страхотно. Ама то и няма как да е иначе, щом се срещаш с толкова страхотни хора. Сега всички ние които не бяхме на ДРЗ остава да чакаме снимки. Няма да ви вадим душите обаче, обещавам. Когато - тогава.
Мимсе, няма как да забравя да гласувам душко. Свекърите дойдоха още в 9.30( безбожно рано според мен), за да гласуват. Поканиха ни с тях, после пак ни напомниха и като си тръгваха пак :lol:. Така че .....
Лек ден на всички.
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #82 -: Юни 07, 2009, 15:09:49 pm »
Здравейте и от мене! :D

Не се и съмнявам, че вчера е било много хубаво и се радвам, че сте си изкарали страхотно!  :)
Душе, и аз не искам да ви вадим душите, но много искам да видя снимки... от душа!  :wink: :D
Пожелавам ти приятно и ползотворно спазване на диетката и скоро да се похвалиш с постигнат резултат!... Е, тази мадама с кафенцето си я бива, но само за цирка...  :wink: :D

Мимсе, толкова си права, мила... За съжаление ние сме в Хамбург и доста мислихме да пътуваме до Берлин за да гласуваме... но не успяхме да я нагласим този път...

Пешек, ами те свекъра и свекървата с много бодър дух били  :D Браво на тях! Сигурно е леко изнервящо, ама пък как да не им се зарадва човек...  :wink:

Хубав ден на всички!  :balk_184:
« Последна редакция: Юни 07, 2009, 15:18:06 pm от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
« Отговор #83 -: Юни 07, 2009, 19:02:09 pm »
Здравейте, момичета!

Мимче, аз да докладвам, че съм си изпълнила гражданския дълг. Добре, че откриха тук секция, защото на 230 км в едната посока нямаше да се юрна с тази цел. За другите избори дано се съберат също достатъчно хора, за да може пак да има секция! Иначе не искам да рискувам да родя по пътя.

Душе, чакам и аз снимки. И най-вече, когато се научиш така да си пиеш кафето, много те моля да го документираш.  :lol:

Много се радвам, че ДРЗ-то става все по-популярно. Важно е да се даде гласност и хората да разберат, че няма причина да се срамуват от стерилитета, въпреки че, за съжаление, това мислене още битува доста.

Желая ви слънчев остатък от деня!
« Последна редакция: Юни 07, 2009, 19:13:59 pm от blue_sky »

*
« Отговор #84 -: Юни 07, 2009, 19:27:39 pm »
Бе, то хубаво, че чакате снимки, ама проблемът е, че и аз ги чакам!  :lol: