0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Дона

Цветна бременост?
« -: Декември 07, 2004, 10:00:27 am »
Знаете ли какви са симптомите? Температурата остава ли висока?
Цветна бременост?
« Отговор #1 -: Декември 07, 2004, 10:25:48 am »
Би трябвало това да е признака, който да наведе на мисълта за цветна бременност.
Матей - 1.04.2006 г
*
Цветна бременост?
« Отговор #2 -: Декември 07, 2004, 10:57:13 am »
Симптомите са същите като при нормална бременност  :!: включително и температурата.

Не искам да те плаша, но някои лекари отричат явлението цветна бременнст. Обяснението е нещо такова: бременност има, но има и кървене, което е възможен призна за някакъв проблем. Някои момичета (вече бременни) казват че е възможно леко зацапване около датата на очакваната менструация и това е нормално.

За всеки случай консултирай се с лекаря си  :!:

А ти кажи нещо повече - кога ти беше овулацията според БТ (останх с впечатлението че я следиш)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Anonymous

Цветна бременост?
« Отговор #3 -: Декември 07, 2004, 10:58:29 am »
Момичета, внимавайте с това понятие "цветна бременност". При всияко кръвотечение при бременност търсете лекарска помощ.
Цветна бременост?
« Отговор #4 -: Май 09, 2005, 12:59:24 pm »
Цитат на: Tania79
Симптомите са същите като при нормална бременност  :!: включително и температурата.
Някои момичета (вече бременни) казват че е възможно леко зацапване около датата на очакваната менструация и това е нормално.

Когато бях на 19 години ,бях забременяла и разбрах твърде късно.
Това се случи през 1990 година.Тогава нямаше тестове за бременност ,нито пък знаех нещо за мерене на температурата.
   Накратко моите обърквщи симптоми:26 март-нормален цикъл.4април- кекс без да ме пази-1 ден след свършване на цикъла ,нямало страшно от забременяване
28април редовен цикъл
30 май   редовен цикъл
юни леко главоболие и изнервеност-но го отчитах като признак на стрес -държавни изпити и подготовка за кандидат-студентски.Хапвах си 4есто,но слабеех.
Цикъла ми идваше на месец и 2 дена и го очаквах на 2 юли.Бях се подула още на 15 юни и това ме учуди(обикновено се надувам като плондер 1 седмица преди да ми дойде цикъла).На 21-22 юни го очаквах,но не.На 25 юни се подух отново, и на втори юли ми дойде,но не беше много интензивен.Отидох на гинеколог на 10 юли и се установи ,че съм в 11та седмица.Отидох при приятеля ми(около 10 сутринта -имах ключ от апартамента му и влязох направо) и видях как една гола сладурана излиза от банята му.Влезнах по-навутре да се убедя,4е е той(защото по това време,хората с апартаменти ги даваха за ползване на свои приятели за терен),захвърлих му ключа и напуснах.
  И направих аборт.
Та бебето става ,когато въобще не се надяваш,а когато го искаш се протака с години.
Та обяснението на докторите за моя случай,беше ,4е носейки в себе си гена за близнаци имам по 2 свободни активни яйцеклетки ,като ако несе оплодят и двете,едната остава да прави менструацията до 3-4 месец.
*

Anonymous

Цветна бременост?
« Отговор #5 -: Май 14, 2005, 13:33:57 pm »
Може ли при цветна бременност тестът да е отрицателен?
*

Anonymous

Цветна бременост?
« Отговор #6 -: Май 14, 2005, 22:36:11 pm »
Цитат на: Anonymous
Може ли при цветна бременност тестът да е отрицателен?

W slu4ai,4e nivoto na LGG ti e pod 50 ,nezawisimo ot facta,4e moje da si bremenna,testa,ste e otricatelen.Zatowa nai-dobre e da se doverish na krywnata proba
*
Цветна бременост?
« Отговор #7 -: Май 19, 2005, 09:23:02 am »
Ако имаш кървене и теста е отрицателен, можеш да си почти сигурна че няма бременност. Много малко вероятно е т.нар. цветна бременност. Всяко кървене по време на бременност е опасно, така че най добре да се иде на лекар, ако имаш съмнения. Всичко е много индивидуално
*
Illiagnas
« Отговор #8 -: Юли 05, 2005, 18:26:21 pm »
Здрасти.....
Ами как така се е получило да ти идва м. и да си била бременна....
На мен ми дойде 3 пъти в един месец, дали е възможно това, усещам, че единствено дебелея, но си ми дойде и юни, при това 4 дни по-рано....Цикъла ми е нередовен, и сега бях на док, той ме бърка, ако е имало нещо ..........Ужас, тест не искам да правя, писна ми да рева...:(
*

Вержиния

Re: Цветна бременост?
« Отговор #9 -: Юни 13, 2009, 17:34:34 pm »
Привет на всички! :hello:
Моля дайте ми съвет: Това цветна бременност ли е или нещо друго? osi_10
 Ето и симптомите които се проявиха при мене:

Бледо кафеникаво зацапване
  • Два дни преди овулация. Днес е ден трети
    Количеството е колкото една супена лъжица
    Безболезнено
Напрежение в гърдите
Базистна темперетура: 36,17 С
Последен полов контакт на 7.06.2009г Днес е 13.06.2009г

Това не е моят менструационен цикъл. Който трябва да се появи в края на месеца и е много болезнен и обилен. Някой знае ли какво е?

Благодаря на всички отговорили.  :smiley_abxb:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #10 -: Юни 14, 2009, 01:17:22 am »
Мила,на мен въпроса ти ми е мътна Индия,извинявай,но сигурно си доста объркана и въпр. ти е такъв(поне за мене)...
Колкото до цветната бременност,само тест може да ти отговори на въпроса...най-добре кръвен.
Зацапване по време на О е възможно и се случва понякога.Кога ти беше О?Днес кой ден ти е от менструалния цикъл?Базалната ти температура е ниска,най-вероятно О все още не е минала...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

Вержиния

« Отговор #11 -: Юни 14, 2009, 23:51:58 pm »
Привет! :)
Моят цикъл е 35 дневен. Днес(14.06) е 20 ден от моята менструация. А утре (21 ден от моята менструационен цикъл) ми се пада да е Овулацията. Ще си направя теста. Благодаря!  :)
*

Вержиния

« Отговор #12 -: Юни 18, 2009, 18:35:08 pm »
Привет отново! :balk_64:
Относно кафеникавото зацапване гинеколога каза че някакъв хормонален дисбаланс.  8OУстанови че нямам гинекологични проблеми. :D Не видя на видеозона плод.  :(Предложи ми за пълна диагностика да ми се направи лапароскопия която, струва 800 лв.  8O(здравната каса покривала само някои консумативи). osi_7 На този етап смятам да изчакам със лапароскопията.  :wink: Ако този месец менструалният ми цикъл не дойде ще си направя и кръвен тест. :bfn: :bfp:

Желая на всички от сърце скорошна радост! :balk_602: