Момичета и понеже аз открих темичката с моя сън за двете чертички, нека и да се отчета преди да е закрита (темата). Тази вечер около 19ч. ме навести злата вещица с метлата
. Засега само цапа, обаче знам, че утре ще вилнее
. Кво да се прави - не ми пука много, защото след спада в БТ и липсата на всякакви симптоми, а и в почти равната ми графика си знаех, че няма как да не се появи пак. Та затова се задава и ЦС - Анамр да не се спотайва , а всичко да ми разкаже, защото явно е било доста зле щом думичка не е обелила, за да не ме изплаши. И да ме изплаши - аз няма да й повярвам. Мен няма да ме боли ! Така си мисля, а и знам, че с тръбите нещата ще са ОК. Толкоз. Никой да не се мъчи да казва, ама туй, ама онуй !!! Проблема ми явно е липса на ову ( ей, на курдисах си и диагноза ). Само да не ме отпратят пак с думите "Няма място в графика". Няма повече да отлагам. Ще спя пред АГ - но няма да отлагам вече. Стига толкоз. Работата няма да стане без безценната помощ на доктора.
Уф, утре сме пан на работа, нали тъй? Не се бъркам, а
Е, и 6 дена се задават, така че - ще има за всеки
. Целувки и чао, темичке - на мен не донесе късмет, но пък си имаше 1 бременилчица. Дано ни пусне следващата тама. На мен странно, но като ми дойде МЦ, ми е леко и гледам с розовите очила