Гледахте ли супер филма"Дзифт" по Канал1,извинете вече БНТ1???Аз направих опит да го гледам,обаче установих че просто умственият ми потенциал и средната ми интелигентност не са достатъчни,за да вникна в сценария и да разбера,за какво по дяволите става въпрос в този български,супер известен филм!!!!Лошото е,че не само с тази продукция се получава така,опитах се да гледам още няколко филма от "Новото Българско Кино",но за моя радост едва на второто гледане на въпросните филми успях да разбера за какво аджеба става въпрос.Спомняте ли си старите български филми,който са снимани по времето на моята майка,аз съм на 26 години?И до ден днешен мога да ги гледам отново и отново-това са филми като:"Топло","Време разделно","Маргарит и Маргарита","Войната на таралежите" и още много други,които ще останат в сърцата на милиони българи!!!Като искат да съживяват българското кино,защо не създават такива филми,със смисъл,лесни за разбиране и същевременно забавни,защо се харчат милиони левове в направата на нещо,което един нормален човек просто няма нерви да седи и да гледа до край!Затова предпочитам да гледам тъпите американски филми и още по-тъпите латиносериали!Да ,ама поне разбирам ,че сценаристите на тези серили ме мислят за тъпа и ми поднасят продукта си по начин,по който ще мога да го възприема и ако искам ще го гледам,ако искам няма:lol: