0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
събудих се с мисълта, че съм бременна
« Отговор #40 -: Май 11, 2006, 12:33:07 pm »
падна да, днес три пъти я мерих. Изобщо не се надявам вече, но много ви благодаря, че ме подкрепихте. Вече докато не ги видя проклетите две черти няма да се обаждам :cry:
П.П. Пожелавам успех на всяка от вас
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #41 -: Май 11, 2006, 13:28:25 pm »
Миличка, знам, че ти е тъжно...но не се отчайвай...ще стане...сигурна съм!
Прегръщам те!
*
« Отговор #42 -: Май 11, 2006, 21:30:22 pm »
ох,danidan ако наистина ми беше само тъжно щеше да е добре, ама този път наистина съм съсипана...и с "милото" се скарахме ей сега заради неговата незаинтерисованост и вече незнам. Гадно ми е не заради друго ами , защото направо си бях сигурна. Помолих го моя да отиде тази вечер до аптеката да вземе един тест за всеки случай, ама той не та не....сега вече май няма нужда...Почти е тука гадната М :evil:
Така свършва моята история
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #43 -: Май 11, 2006, 22:18:39 pm »
КОКИ миличка не се отчайвай!!!!Ще стане ,ще се сбъдне мечтата ти !!!!
А за милото си не ядосвай те мъжете са малко такива егоисти!!
продължавай с борбата! :bighug:
*
« Отговор #44 -: Май 12, 2006, 08:34:16 am »
koki, мила,
и аз покрай теб се бях обнадеждила, но сега ме е лепнал такъв ПМС че направо хем ми се повръща, хем ми се реве. Толкова добре те разбирам и ние се скарахме. Тази сутрин той ми сервира "Спираме с опитите" докато успее да довърши " този месец искам да си направиш всички изследвания" бях вече "излаяла" всичката си мъка срещу него. Толкава ми е мъчно, имам прекрасен мъж, а го тормозя. Занам че съм жена и че хормоните преди цикъл си играят с мен, но просто той не заслужава подобно отношение...
*

Anonymous

« Отговор #45 -: Май 13, 2006, 15:45:55 pm »
Състата работа стана и с мен Коки, не се депресирай. Пиь дуфастон , тъй като си ьодих ж БГ от пътуването найжероиатно ми закъсниа а аз тест правих та и на генеколог даже ходих щото имах и аз предьуствие, та шашнах само майка ми!
Само не разбрах засхто като се пие дуфастон се цхака 10 дена после за М? Благодариа ви предварително мили.