Здравейте, момичета. Регистрирах се преди малко, защото имам нужда и от съвет, и от подкрепа. Миналата година- 2013- забременях два пъти. Първият път в края на януари, вторият път- в средата на септември. И двата пъти изобщо не се стигна да се види пулс. И двата пъти констатираха плоден сак, но и двата пъти не се видя плод. След втория път започнахме изследванията. На мъжа ми му правиха сперматограма и друго някакво изследване за качеството на сперматозоидите и резултатите са чудесни. При мен правиха имунологични, а после на двамата и генетични. Генетичните изследвания са добри. Имам завишени НК клетки и понижен витамин Д. Два пъти правих изследвания за щитовидната жлеза, там всичко е наред. Изследвах Протеин С, Ревма фактор и Антинуклеарни антитела. Последните са гранични, но според доц. Конова това не е проблем. Назначена ми е терапия. Влях през април инталипид, през май имуновенин, пия фолиева киселина, витамини и ако забременея отново ще вливам след визуализация на плоден сак имуновенин и ще си слагам фраксипарин. Проблемът е, че се чувствам изплашена. Ужасът да не се повтори. Мъжът ми отбягва темата. Казва, че ще успеем и толкова. Чудя се да не съм пропуснала нещо като изследвания...Но знам, че колкото и изследвания да правя, успехът не е гарантиран. Това ме тормози.