0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
И списание Ембриология

На 10.11.2005 г. в гр. София бе учредено дружество с нестопанска цел "Българска Асоциация по Репродуктивна Човешка Ембриология".

Представяме ви на файл във формат pdf първото издание на дружеството списание "Ембриология"

В първия брой на изданието е представена информация за новосформираното дружество, както и публикации от областта на ембриологията.
*
Този д-р Георги Николов - главен редактор не е ли синът на Табакова или е просто съвпадение :roll:
В Англия тази организация съществува отдавна. Ако не се лъжа е правителствена и не защитава лични интереси. Тя е регулаторния орган с който се съобразяват всички клиники, тоест тя определя всички стандарти.
Много им е хубаво името - БАРЧЕ  :lol:  :lol:  :lol:

Благодаря, Сигнусче, за информацията  :balk_21:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Цитат на: missy
Този д-р Георги Николов - главен редактор не е ли синът на Табакова или е просто съвпадение :roll:

Той е.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Цитат на: White_Raven
В Англия тази организация съществува отдавна. Ако не се лъжа е правителствена и не защитава лични интереси. Тя е регулаторния орган с който се съобразяват всички клиники, тоест тя определя всички стандарти.

Това ще да е нещо друго. Линк можеш ли да дадеш?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
сигнус благодаря

заек, харесва ми в каква посока са ти мислите.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Цитат на: Lilly
заек, харесва ми в каква посока са ти мислите.

Лили,  :balk_69:

:drunk:
*

лили

• 2151
това списание може ли да се купи от някъде или само така може да се разгледа. интересно ми е пък очите ми станаха на палачинки...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Мели, ето:
http://www.hfea.gov.uk/Home

Благодаря ти, мила. Много интересно четиво.  :)

Димитър Кудоглу
*
Цитат на: Lilly
това списание може ли да се купи от някъде или само така може да се разгледа. интересно ми е пък очите ми станаха на палачинки...

Списанието се разпространява безплатно, за сега само от членовете на асоциацията, поне ние от там го имаме и го сканирахме, за да е достъпно за всички.
*

лили

• 2151
добре де, а не мога ли и аз да се уредя с хартийка :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Може бе, като се видим ще ти дам моето :D
*

лили

• 2151
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Мели, ето:
http://www.hfea.gov.uk/Home

Да, но това е правителствена организация, а не сдружение. Съществува по силата на нарочен закон и има доста интересни функции :)