Хайде да се включа и аз в темата да Ви поразсмея с моите патила във вчерашният ден.
В нашата глупава работа народа нон стоп заключва тоалетната, като че там злато се пази, понеже преди време някой се направил на умен и си взел за домашна употреба душа от там.Затова всички ходят като Свети Петър с връзка ключове до тоалетната.
Това нещо мен жестоко ме дразнеше и заявих, че не ми пука кой колко е луд да си вади ключ и за тоалетната аз пък няма да си вадя и туй то.Глупаво и безсмислено е.
Да, ама познайте вчера какво тъпо нещо ми се случи.След яко бачкане и доста вода и кафе в края на деня се запътвам аз към заветното помещение на мисия. Правих каквото правих и тъй като има Ужасно "културен" народ дето все напира да ме издържа докато си върша нещата реших да врътна ключа на вътрешната врата на тоалетната и за огромен мой късмет ключа се счупи в ключалката.
В началото направо не можех да повярвам на нелепата ситуация, в която изпаднах.После се развиках яко, взех да свиркам и блъскам, дано някой ме чуе.
Е, да ама не.Като бачкам с глухи бабети никой нищо не чува и бомба да падне.
И така след 5 мин реших сама да се освобождавам и почнах със счупения ключ да развивам бравата да я махна.Успях, но....... до там .Пробвах какво ли не но, тъпото резе не мърда.
Само за сведение въпросната тоалетна е не с една , а с 3 врати и познайте как щях да си викам.
Та, така си отседях към 45 мин. в 00-та , докато не дойде моята нова млада колежка , за да разбере някой, че ме няма не по собствено желание.
Голям майтап, голямо нещо,а в това време ме е търсило мало и голямо и всички се побъркали от звънене на телефони, ама на никой не му хрумва къде може да съм:)))))))))))))))
Това, ако не беше ми се случило в тоя идиотски вариант, честно щях да си мисля, че е виц.
Днес цял ден като намина към 00 -та и видя изкъртената врата(наложи се да я изкъртят , за да изляза) такъв смях ме напушва, че цял ден съм се хилила.
И след случката да благодаря за темите за пампото от предходната седмица, използвах бързата методика на Сефи и вече и ние вървим към листата без памперс с усилена крачка, днес само 1 пропуск.