0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

те4ение при бременност помо6т :((
« -: Май 07, 2009, 22:29:28 pm »
вьзможно ли е да сьм бременна (закьснява ми жтора седмица) и да имам бяло те4ение?
Re: те4ение при бременност помо6т :((
« Отговор #1 -: Май 07, 2009, 23:20:31 pm »
Две седмици закъснение, и не си правила тест, примерно, за това време?
Относно течението - пусни микробиология.
Успех !
*

Zorichka

• **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
« Отговор #2 -: Май 08, 2009, 11:55:20 am »
Ако имаш редовна менструация - напълно е възможно да си бременна.Направи си тест или отиди на лекар идната седмица за по-сигурно, че да може и гинеколога ти да види плода, ако има такъв.Консултирай се с него за течението, но мисля, че е нормално да имаш малко по-силно течение по време на бременност - моето се увеличи тези дни, откакто съм бременна и лекарят ми каза, че по този начин се прочиства влагалището и така... Ако все пак се притесняваш, пусни си една микробиология, не боли.Успех !!! :wink:
*

neli_deneva

« Отговор #3 -: Май 08, 2009, 13:35:49 pm »
благодаря за сьветите,днес имам постоянно напрежение ниско в корема и абсолютно никакви други признаци нито за цикьл нито за друго,бт ми е 37 от два дни,последните ми 5 цикьла са ми по 20 34 30 27 дни т.е от както пробжаме за бебе...незнам.. :(
*

Zorichka

• **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
« Отговор #4 -: Май 11, 2009, 11:17:55 am »
Нели, от описаните от теб периоди на МЦ се вижда, че е нередовен.Приемаш ли някакви препарати?Нещо по предписание на специалист?Ходиш ли на фуликулметрия?Определиха ли ти периода на овулация?Тези болки ниско долу вероятно ще отшумят от самосебе си, но ако продължат - отиди на преглед да ти кажат защо и от какво произтичат... Успех :wink: