0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моята хистероскопия
« Отговор #20 -: Февруари 13, 2006, 18:25:18 pm »
Aз ще опитам да си спомня: чехли(джапанки), тоал. хартия, салфекти-сухи и мокри, превръзки, крем за епилиране или самобръсначка (или свършваш това в къщи), чаша, прибори за хранене, за МД си носи и чаршафи и нощница, анцунг и нещо връхно, напр. елек, кърпа за ръце и за къпане, ако възнамеряваш да се къпеш там, сапун, тоал.принадлежности.

*

Denstoy

Моята хистероскопия
« Отговор #21 -: Февруари 27, 2006, 08:18:11 am »
Gabi32, благодаря, много ми беше полезна тази информация. Оказах се добре подготвена.  Имам въпрос - днес ми е 5 ден след оперативна хистероскопия  и все още имам малко кръв, първите 1-2 дни беше като при слаба менструация. Кога спира да кърви? Махнаха ми полип.
*
Моята хистероскопия
« Отговор #22 -: Февруари 27, 2006, 10:09:09 am »
Аз правих хистероскопия преди 9 месеца-диагностична.Кървих около седмица много сериозно,накрая направих цистит.Имах болки от 2 ден,които станаха непоносими на 5-6.Никой не ми беше изписал антибиотик.Мисля,че при оперативна намеса не е притеснително кървенето,което имаш,но ако се притесняваш,потърси съвет от лекар.
Желая ти късмет и скорошни изненади.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

balmi

Моята хистероскопия
« Отговор #23 -: Февруари 27, 2006, 14:05:10 pm »
Denstoy, аз правих ноември 2005 хистероскопия - премахнаха ми полип. Кървенето  продължи близо десетина дена. Не беше силно, нито постоянно. От време на време, но ясна кръв. Пиех и Ципрофлоксацин от 500мг. - два пъти по една таблетка за седем дена. Ще видиш, че скоро всичко ще отзвучи, но ако нещо те притеснява, звънни на лекуващия си лекар.
 :hug2:
*

Denstoy

Моята хистероскопия
« Отговор #24 -: Февруари 27, 2006, 14:27:52 pm »
Благодаря ви. На мен никой не ми изписа нищо след хистероскопията. Може би по-добре, защото точно в седмицата преди това пих Ципрофлоксацин заради хрема, и ако сега пия нещо, ще ми стане много антибиотици за кратко време. Болки нямам. Резултатът ще го имам след десетина дни, но казаха че най-вероятно е хормонален полип. И на вас успех.
*
Моята хистероскопия
« Отговор #25 -: Март 27, 2006, 10:10:21 am »
Кажете ми  за хистероскопията има ли клинична пътека по здравната каса и колко струва на частно, ако си я прави човек.?
Моята хистероскопия
« Отговор #26 -: Март 27, 2006, 14:29:22 pm »
Дали има клинична пътека от тази година и аз бих искала да знам, до миналата нямаше, тогава се финансираше от Бюджета, а тази година е преустановено финансирането на болници от бюджета.
Иначе ето ти едни примерни цени - диагностична - 300 лева, оперативна - 600 лева (това е в МЦРЗ).

Успех! :D
Благодаря ти, Бени!

*

Anonymous

Моята хистероскопия
« Отговор #27 -: Март 27, 2006, 14:37:06 pm »
Благодаря. Другата седмица ще ходя на преглед и може би тогава ще получа повече информация!
Моята хистероскопия
« Отговор #28 -: Март 28, 2006, 16:34:51 pm »
Цитат на: Denstoy
Благодаря ви. На мен никой не ми изписа нищо след хистероскопията. ... Резултатът ще го имам след десетина дни, но казаха че най-вероятно е хормонален полип. И на вас успех.

Здрасти, и при мен имаше леко кървене няколко дни, мисля, че е нормално. И на мен не са ми предписвали антибиотици.
Ще ми е интересно какво ще обясни лекарят ти за "хормоналния" полип - би ли споделила, като се разбере? Кой хормон какво?

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!