0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Фрешка, мерси мила...
И ти и Стефито ме накарахте да се усмихна :) ...
Много топло ми стана на душата.

Лигавицата я мерих оня ден, на 16ти ден = 7мм.
Подобрението е много малко, но все пак преди беше само 4мм... но е далече от трислойна хубава лигавица.
Може и да не е чак толкова показателно, щото в този цикъл от стреса ову не настъпи.
Най-ме топли в момента това, че минали цикъл вече започна да се появява ярка кръв.... та си мисля че даже и много бавно...все пак нещо се оправя...

Док не ми обясни подробно за хистероскопията, щото проблема не беше на дневен ред....в смисъл... не отивах веднага на хистеро.... та така...За да не ме пристеснява не ми каза нищо повече...ама аз от това още повече се притесних.

Това обаче най- ми стопля душата.

Цитат на: FreshBreeze
Пак ти казвам, такова чудо като "престъргване" "завинаги" не съм чувала 8O  Просто организмът явно иска още време...


Дано да е така....

Ама голямо шубе ме държи и заради това...че с тази тънка лигавица, ако вземе че стане оплождане.... може спотнанен да се получи....
Страх ме е да мисля даже... щото след миседа ако и това стане.... тогава вече ще се сгромолясам... Та... се изкушавам да извадя пак презервативите...ама мъжа ми със сигурност ще има да им се мръщи.
Та... сега... ни така.... ни така.....
И се чудя дали противозачатъчните не са доро решение поне от тази гледна точка... но пак казвам... страх ме е да не разбъркат пак хормоните... пък и нещо не ми е ясно как точно ще оправят те лигавицата... Знам че съдържат естрогени и прогестерон...
Та в тази връзка беше и мойта измишльотина че Естрофем в комбинация с прогестерон може да има противозачатъчен ефект... Може и да не е така....ама като нямам достатъчно инфо и някви такива ми се въртят в главата.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Цитат на: FreshBreeze
Миличка Роми,

Сетих се още нещо - виагра - защо не опиташ, хем може да се повеселите малко :wink:
В доста страни се прилагала след ин-витро, за австрия писа някой скоро. Точно за лигавицата се вземала. :D


Хм..... ако почна с виаграта става страшно бих казала.
 :D  :D  :D Мъжа ми ще трябва отпуска да си вземе.....

Сега като не броя дни, няма график... се оказва:

ЧЕ правим 2 ПЪТИ повече секс от преди когато уж целенасочено се упражнявахме.

И още нещо.... не знам дали от билките или витамините....или от това че пролетта хормоните бушуват...
ама усещам непрекъснато един приятен топъл гъдел в областта на корема....явно е че повече се кръвоснабдява тази област.... и моя мерак взе да се увеличава.
И се улавах че все за кекване си мислех :oops: :wink:  :wink:  :wink:  ... това допреди стреса де...ама се надявам че много скоро ще го преодолея мрачния момент.

С 2 думи.... като отпадне графика.... всичко си идва по местата..
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Цитат на: little_rabbit
Ако можеш - намери си бирена мая (истинска, не на хапчета). Ако няма - и хапчетата ще свършат работа. Освен цинка, добави и малко селен. Двете вървят паралелно.

Зайче, от къде се намира истинска бирена мая?
Сега пия на хапчета на "Сома"
Давам я и на половинката.

На срещата ще дойда. Задължително....Ако знаеш как ми се идва...нямам търпение даже. Уговорила съм се и с Неда, така че сме на линия.

До скоро. И ЦелуФки.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Има в момента в НДК Алея на здравето. Ще ходя утре преди срещата и ако не забравя ще погледна за видове бирена мая.


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Ами Роми, добрият апетит за кекс е още едно доказателство за добър хормонален баланс, само стресът да го разкараш, мисля :D
За лигавица 7мм в ановулаторен цикъл аз не бих се притеснявала!

И още нещо - сега все пак е пролет и организмът малко се обърква. Ето при мен например - от две години меря БТ и нямам ановулаторен цикъл, като ову е неизменно към 12-14 ден, а сега три поредни месеца е 17-18.

Роми, ако лигавицата е наистина недостатъчна, не вярвам да се получи имплантация, така че аз не бих се пазила. Пък ако се получи, значи е била достатъчна за целта и прогнозите не са лоши. Така си разсъждавам де :D
Благодаря ти, Бени!







*
Цитат на: alia_alia


Аля, благодря ти че намери сили да се вкючиш в мойта тегава тема.
Напълно те разбирам за какво говориш, защото през подобни неща съм минала и аз.

Просто понякога трябва да намираме начин да изместим погледа си за малко встрани от голямата цел.

Под тези твои думи се подписвам с 2те ръце. Това е "рецептата" за немислене. След миседа ...след като преминаха големите емоции....постепенно сякъш преживях някакъв катарзис... отърсване... проглеждане...
И "видях" колко хубав може да бъде света, просто трябва "да поискаш" за да го видиш.
И започнах да се радвам на всички малки и незначителни неща които ме заобикалят... Усмивката просто не слизаше от лицето ми.
Чудех как преди съм ги пропускала да "ги видя"... и сякъш исках да си наваксам пропуснатите положителни емоции.
Направих една серия от снимки с пролетни цветя...които просто като ги гледам и ми се пълни душата. И тъкмо се канех да ги пусна за да ги видите всички...ама малко ми се разместиха плановете. Не съм се отказала от идеята си... и съвсем скоро ще ги кача някъде.

На принципа "клин клин избива" .... сега в главата ми изобщо не се въртят мисли за забременяване.
Даже не си помня датата на последния М.
 Честно... колкото и да е нероятно... това е някво постижение за мен. Трябваше да си погледна записките във ФФ, че да видя кога е била датата.
Температурата я меря, записвам... и Забравям. Но, може би е крайно време да захвърля и термометъра вече.
В тоя момент изобщо и през ум не ми минава че мога да забременея, и ето че кекса сме го увеличили почти двойно. М. го чакам с такова нетърпение че да видя дали ще бъде по-обилен отколтото предния месец.

Аля, от сърце ти желая да нямаш повече никакви такива премеждия като това което ви се е случило.
И в главата ти да няма място за проблеми, защото мислите ти ще са заети от много положителни емоции.
Моята рецепта е подобна "С 3пъти повече положителни емоции, могат да се прогонят мрачните мисли. Ако не подейства....дозата да се увеличи двойно."    :wink:  :wink:  :wink: А хубавте емоци...Сами трябва да ги търсим и да си ги доставяме.
Добро решение си взела, да се отърсиш и да не мислиш само за това.

Искам да ти кажа и още нещо.
Аз имах 1 неуспешно инсе февруари 2005. Отчаянието след това - подобно като при теб. Дойде лятото... и реших че инсе ще правим чак септември. До тогава си казах "Няма на какво да се надяваш, като дойде септември, тогава докторите ще се погрижат за това да се случи". Захвърлих термометъра... Мъжа ми ме питаше кога са ми дните за забременяване.... Казах му че това няма никакво значение... ще го мислим чак наесен, като тръгнем по доктори. А до тогава ще си кексваме когато ни се прииска, за удоволствие. В главата ми вече нямаше грам мисъл за бебе, като се появеше даже я гонех...  :wink: не исках да мисля за това. Не и преди Септември. Отложихме почивката защото събирахме пари за манипулацията. Но някак си успяхме да прескочим за 2 дни до морето. Това беше най-невероятното лято което икарах от много години насам. Върнахме се.. и след няколко седмици вече нямах тъпрение да идва М. че да почваме с инсето....
Е, да....ама М така и не дойде. Бях забременяла. Като видях чертичките....направо онемях...Дойде ми като гръм от ясно небе. Чувството е трудно да се опише с думи...
Мисля че при нас помогна и чая от магарешки бодил . Голям съм му фен от тогава. Ако твоя мъж не го пие, може да започнеш да му го даваш. Както и го препоръчвам на всички, Даже и да няма проблеми със мъжкия фактор.

Неуспеха от 1 инсе, нищо не значи. Пожелавам ти да си изкарате едно незабравимо лято, да успееш да се отърсиш от мислите за бебе.... Определете си срок, месец в който ще направите 2рото инсе... и до тогава просто не го мисли.... Отдай се на нещо което ти е приянто да правиш. И ти пожелавам още преди 2рия опит да изпиташ това невероятно и разтърсващо чувство на изнадада от пложителния тест.

За това и сега и при мен... сякъш везните се накланят натам...  идва лятото... и просто да си почина, да си пия билките и витамините...колкото помогнат помогнат... все ще е нещо. И наесен да почвам усилената битка. Хапчета, прегледи, операция... каквото се наложи.
Целуфки.
Не си спомням какви ви бяха резултатите от спермограмата, ако искаш драсни ми ги на бележка.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Цитат на: FreshBreeze
Така си разсъждавам де :D


Харесва ми как си расъждаваж, де... :wink: Трябва малко да ме заразиш с твойте мисли.

А, относно лигавицата... абе който и да я гледа....все вика че е малко. Даже на УЗ се виждала някакав хетерогенна структура, а трябвало да има хомогенна структура...
Което не можело да докаже, но пък и не изключвало напълно вероятността от разни огнища в матката. :roll:
Но лошото е че с УЗ не се вижда това което може да се види с лапаро или хистеро. И са само някви бледи съмнения и предположения от зоната на здрача.
За които дори не ми се ще даже и да си помислям... че още по-лошо ми става. И гледам по всякъкъв начин да отхвъръля такива мисли.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


Роми, благодаря за дългия, хубав постинг.:balk_21:
Преди повече от година, като забременях, беше както при теб - чаках да мине Нова година и да ми определят дата за лапаро. Скъсвах се от тренировки, подстригах се късо и си смених цвета на косата. И хоп, положителен тест. Аз пък за себе си съм убедена, че помогна и вливането на имуновенин, макар, че беше още през септември, но мисля че влияе 2 месеца. И предишните 3 месеца стимулации с Клостил.
А магарешки бодил не съм давала на моята половинка. Давах му бабини зъби на чай. Но не се престаравам с това, което пие той, защото резултатите са му прилични. Причината е някъде у мен, но не знам къде. Надявам се да се изяснят нещата . И не знам дали ще правим инсе. Да видим доц. Конова какви резултати ще извади.
*
Винаги има няколко малки препъни-камъчета.... както и някои малки неща дето като се пипнат и всичко и идва по местата.

Стистам палци резултатите от Плевен да са добри.
Д-р Конова е страхотен човек и професионалист... и дори да има някъкъв малък проблем... тя знае какво да се прави.

Сама си свидетел колко много момичета в клуба, след терапия с имуновенин или хепарин имат успешни бременности.
Ще чакам скоро да пишеш хубави новини. :)
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
мила Ромми ако си спомняш аз съм с същия проблем като тебе!!!Тая пуста лигавица........................!Хем аз не съм правила кюретаж!
имам спонтанни аборти но се изчистих сама.При инсе лигавицата ми  беше 6-7мм.Направих 2 месеца почивка и пих витамин Е и отделно от 3 седмици пия жълт кантарион!!(от 1 месец непуша!!)слет седмица ще ходя в София на УЗИ и ако всичко е наред почвам стимулация за ново инсе !Та ще видя дали витамин и билката имат ефект!После ще ти пиша как се развиват нещата,въпреки че имам голямо притеснение заради стимулация.
При тебе има подобрение от 4мм на 7мм и това е добре !значи все пак се възтановява макар и по бавничко!!погледни от хубавата страна.
............Опитай се да се успокоиш,тази депресия пречи на бебеправенето.Стискам ти палци и от все сърце ти желая нещата ти да се оправят!!!Целувки. :balk_21:
Цитат на: Rommi
Ще чакам скоро да пишеш хубави новини. :)

И аз. :)
*

    manhattan

  • *****
  • 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Цитат на: alia_alia
Аз пък за себе си съм убедена, че помогна и вливането на имуновенин, макар, че беше още през септември, но мисля че влияе 2 месеца.


мда, имуновенина действа около 3 месеца
Цитат на: Rommi

А, относно лигавицата... абе който и да я гледа....все вика че е малко. Даже на УЗ се виждала някакав хетерогенна структура, а трябвало да има хомогенна структура...


Е ми така кажи, затова е станало въпрос за оперативна хистероскопия.
Мисля обаче, че при теб просто се възстановява и затова така изглежда.

Обаче друго да ти кажа, ЦИГАРИТЕ  :!:  :!:    :D

Ти си знаеш де :D
Благодаря ти, Бени!